CRIMĂ PASIONALĂ. Un bărbat şi-a strangulat iubita mai tânără cu 34 de ani VIDEO

O tânără de 23 de ani a murit după ce a fost strangulată de concubinul ei de 57 de ani. Crima a avut loc la Lugoj, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe fondul consumului de alcool şi din cauza geloziei. Imediat după ce a comis crima, bărbatul, care este cantor la o biserică din oraş, a mers singur la poliţie şi s-a predat.

RomaniaTV.net
02 iun. 2012, 05:29
CRIMĂ PASIONALĂ. Un bărbat şi-a strangulat iubita mai tânără cu 34 de ani VIDEO

Tragedia s-a petrecut la miezul nopţii, pe malul râului Timiş. După ce au consumat băuturi alcoolice, cei doi au plecat la plimbare. Au început însă să se certe, iar bărbatul de 57 de ani a ucis-o pe tânăra de 23 de ani. După ce a comis fapta, bărbatul a chemat un taxi şi a mers la poliţie să se predea.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Agresorul este nimeni altul decât unul dintre cantorii bisericii din Lugoj.

„Din primele date se pare că altercaţia a pornit pe fondul consumului de alcool şi pe motive de gelozie. Din păcate, femeia de doar 23 de ani a decedat. Bărbatul va fi cercetat pentru omor. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Pentru fapta sa, bărbatul riscă să stea ani buni după gratii pentru omor calificat.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat în vederea necropsiei la spitalul din Lugoj.