Crimă şi sinucidere la Spitalul Judeţean Slatina. Un infirmier şi-a înjunghiat o colegă, apoi s-a sinucis

Un infirmier de la Spitalul Judeţean Slatina şi-a înjunghiat o colegă, asistentă, şi apoi s-a sinucis, directorul spitalului afirmând că a existat un incident "probabil de natură personală" între cei doi.

RomaniaTV.net
04 mart. 2018, 08:28
Crimă şi sinucidere la Spitalul Judeţean Slatina. Un infirmier şi-a înjunghiat o colegă, apoi s-a sinucis

Cătălin Rotea, managerul spitalului, a declarat la Digi24 că faptele s-au petrecut undeva în jurul orelor 1:00 -2:00 dimineaţa, la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, potrivit News.ro. Între cei doi angajaţi ai spitalului, un infirmier şi o asistentă, a existat un „incident”, „probabil de natură personală”, într-o sală de tratamente pe care au blocat-o pe interior, a mai spus directorul. 

Procurorul de caz şi serviciul de medicină legală au constatat decesul ambelor persoane, care aveau mai multe plăgi prin înjunghiere.

Asistenta lucra din 2002 la spital, iar infirmierul din 1993-1994. Niciunul dintre ei nu dăduse semne de comportament ciudat, prin urmare, această speţă este inexplicabilă, a spus managerul spitalului.

În jurul orei 1.30, asistenta care se afla în tură de noapte pe secţia respectivă a constatat că uşa este blocată. Au sunat la ambulanţă şi la poliţie, iar pompierii sunt cei care au spart uşa, a povestit managerul, care a precizat că el a ajuns la spital în jurul orei 2:30, odată cu procurorul de caz şi serviciul de medicină legală.

După ce asistentele şi medicul de gardă au dat declaraţii, managerul a dat dispoziţii să fie înlocuită toată tura, astfel încât actul medical să nu fie afectat de incident. Conform  managerului spitalului pacienţii nu au avut cunoştinţă de ceea ce s-a întâmplat.