Crimă șocantă în Germania. Două fetițe de 12 ani au omorât o fată de aceeași vârstă

Doi copii sunt suspectați că au ucis o fetiță de 12 ani, în Germania, într-un caz care a șocat toată țara. Victima, identificată doar cu prenumele Luise, a fost găsită înjunghiată duminică, în apropierea unei piste de biciclete într-o pădure din orașul Freudenberg, după căutări de amploare ale poliție.

15 mart. 2023, 15:21
Crimă șocantă în Germania. Două fetițe de 12 ani au omorât o fată de aceeași vârstă

Părinții fetiței o dăduseră dispărută cu o zi înainte, când Luise plecase să se întâlnească cu o prietenă, potrivit Sky News.

Suspecții, de 12 și 13 ani, și-au recunoscut fapta, spune poliția. Anchetatorii au precizat pentru public doar vârsta suspecților, refuzând să ofere detalii suplimentare cu privire la identitatea, sexul și motivul crimei sau dacă o cunoșteau pe aceasta de la școală sau din altă parte.

Însă, într-o declarație pentru Reuters, procurorul Mario Mannweiler a spus că suspecții sunt fete, potrivit Digi24.

Mannweiler a mai spus că Luise a murit din cauza unor răni provocate de cuțit, dar că la fața locului nu a fost găsită nicio armă. De asemenea, nu există nicio dovadă că o altă persoană ar fi fost implicat în incident sau că ar fi avut loc un atac sexual, a mai precizat procurorul.

Citește și: Copil de 3 ani mort în timp ce se uita la desene animate. S-a prăbușit din senin sub privirile părinților

Poliția a spus că Louise avea mai multe răni înjunghiate și a murit din cauza hemoragiei masive.

Suspectele sunt sub vârsta de răspundere penală, care în Germania este de 14 ani. Nu au fost arestate, ci duse la un centru special.

Locuitorii din micul oraș, aflat la aproximativ 70 de kilometri de Köln, sunt în stare de șoc după această întâmplare.

Guvernatorul statului Renania de Nord-Westfalia, unde se află orașul Freudenberg, a spus că este îngrozit de această crimă.

„Este de neînțeles cum copiii sunt capabili de asemenea acte oribile”, a spus Hendrik Wuest. El a promis că autoritățile vor face tot posibilul pentru a stabili motivul și circumstanțele crimei.

Citește și: Moartea nu iartă pe nimeni. Miliardarul a fost găsit mort în casă, lasă în urmă un imperiu financiar uriaş