Crimă şocantă în Gorj. Fost miner condamnat la 25 de ani de închisoare după ce şi-a sfâşiat soţia cu dinţii

Un fost miner din Gorj a fost condamnat la 25 de ani de închisoare după ce şi-a ucis soţia cu sânge rece. Sentinţa judecătorilor nu este definitivă.

05 oct. 2022, 23:51
Crimă şocantă în Gorj. Fost miner condamnat la 25 de ani de închisoare după ce şi-a sfâşiat soţia cu dinţii

Crimă şocantă în Gorj. Totul s-a petrecut pe 26 martie 2022, din cauza geloziei. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a declarat în faţa judecătorilor că şi-a văzut soția în curtea casei însoțită de fratele lui, într-o ipostază intimă, aceasta recunoscând ulterior că l-a înşelat cu mai mulţi bărbaţi din comună.

Crimă şocantă în Gorj. Şi-a sfâşiat soţia cu dinţii după ce a aflat că l-a înşelat

Citeşte şi Crimă șocantă la un cămin de bătrâni din Călărași. Un bătrân de 79 de ani și-a înjunghiat doi colegi

Orbit de gelozie, bărbatul a început să-și lovească soția cu bestialitate, i-a sărit în repetate rânduri cu picioarele pe piept, apoi a început efectiv să o muște până la sânge.

”(…) a lovit victima cu intensitate deosebită, aplicându-i lovituri repetate cu şi de corpuri dure în zone vitale, respectiv, ficat şi plămân, precum şi prin muşcare, determinând leziuni ale organelor interne sus-menţionate, incompatibile cu viaţa, rezultând hemoragie internă şi decesul victimei. Prin durata agresiunii şi prin intensitatea ei, acţiune ce denotă ferocitate, s-au produs victimei suferinţe intense şi de lungă durată ce depăşesc suferinţele inerente acţiunii de ucidere, fapta fiind săvârşită astfel prin cruzimi”, se arată în actul de acuzare, potrivit ziare.com. 

În urma loviturilor încasate, femeia avea ficatul, coastele și plămânii zdrobiți, moartea fiind produsă de un cumul de factori, ”respectiv, multiple leziuni de violenţă care s-au putut produce prin loviri repetate cu şi de corpuri dure, muşcare, aspect care evidenţiază că acţiunea violentă a inculpatului a depăşit cu mult ceea ce era necesar pentru a-i fi produs decesul victimei”.

Bărbatul a fost arestat preventiv și trimis în judecată în luna mai 2022, după care judecătorii l-au condamnat la 25 de ani de închisoare.

În prezent criminalul este în arest preventiv și așteaptă sentința definitivă.

Citeşte şi Artist celebru, împuşcat mortal într-un restaurant! A fost victima unui jaf transformat în crimă!