Artist celebru, împuşcat mortal într-un restaurant! A fost victima unui jaf transformat în crimă!

PnB Rock a murit la vârsta de 30 de ani după ce a fost împușcat mortal în timp ce se afla într-un restaurant din Los Angeles, unde lua masa alături cu iubita lui. Celebrul raopper a colaborat de-a lungul carierei sale cu artiști precum Ed Sheeran, Wiz Khalifa și 2 Chains.

13 sept. 2022, 18:17
Artist celebru, împuşcat mortal într-un restaurant! A fost victima unui jaf transformat în crimă!

Artist celebru, împuşcat mortal într-un restaurant! PnB Rock, cunoscut mai ales pentru hit-ul „Selfish”, a fost declarat mort la un spital din Los Angeles, după ce a fost transportat de urgență pentru îngrijiri medicale, scrie LA Times.

Nepoata unui miliardar, răpită și ucisă ulterior. Tânăra de 34 de ani moştenise o afacere uriașă

PnB Rock mânca la un restaurant fast-food când un bărbat înarmat s-a apropiat de el, i-a cerut să îi dea bijuteriile şi, pus în faţa refuzului, a tras „mai multe gloanţe”, potrivit ofiţerului Kelly Muniz de la poliţia din Los Angeles. Ucigaşul, care nu a fost încă arestat, a ieşit pe uşa laterală într-o parcare din apropierea restaurantului fast-food şi a fugit cu o maşină.

Presa din SUA speculează că o fotografie de pe Instagram, pe care iubita artistului a postat-o ​​din restaurant a provocat tragedia. Imaginea arăta o farfurie plină cu pui prăjit care tocmai fusese comandat și locația în care se aflau cei doi. Rapperul postase anterior un videoclip cu el purtând un ceas scump. Anchetatorii bănuiesc că ucigașul l-a vizat, în tentativa de jaf, chiar pe PnB Rock.

Şoc în televiziune. Prezentatoarea îndrăgită de toată lumea s-a sinucis. Avea 27 de ani

PnB Rock, pe numele real Rakim Allen, era tatăl a două fete, Milan și Xuri, alături de partenera sa, Steph.