Crimă șocantă în Spania! Un cuplu de români, găsit mort în casă. „Nu înțelegem cum ea a ajuns să se îndrăgostească de el“

O româncă în vârstă de 52 de ani, care în urmă cu câteva luni s-a mutat din Italia în Spania, a fost găsită moartă în casa sa din Castellon. Descoperirea macabră a fost făcută de polițiștii spanioli care au fost alertați de colegii femeii, îngrijorați că aceasta nu s-a mai dus de câteva zile la muncă.

17 sept. 2023, 21:13
Crimă șocantă în Spania! Un cuplu de români, găsit mort în casă. „Nu înțelegem cum ea a ajuns să se îndrăgostească de el“
Crimă șocantă în Spania! Un cuplu de români au fost găsiți morți în casă.

Crimă șocantă în Spania! Un cuplu de români găsit mort în casă. Potrivit autorităților spaniole, femeia a fost ucisă chiar de către partenerul său, român, cunoscut pentru caracterul lui violent, dar și pentru mai multe tentative de suicid.

Citește și Nicăieri nu-i ca acasă! Povestea impresionantă a Lilianei, românca care s-a întors în țară, după 15 ani de pribegie. „E greu să trăiești departe, nimic nu avea nici gust, nici miros ca acasă”

Crimă șocantă în Spania! Un cuplu de români au fost găsiți morți în casă

După ce a ucis-o pe româncă, presupusul criminal și-a pus capăt zilelor, autoritățile găsindu-l spânzurat într-o altă cameră.

Potrivit vecinilor celor doi, bărbatul avea probleme cu alcoolul și provocase deja diverse probleme în cartier, o zonă de lângă El Corte Inglés din capitală.

Autoritățile spun că această crimă șocantă urmată de sinucidere a avut loc în primele ore ale dimineții de joi, cadavrele celor doi fiind descoperite abia vineri seară.

Se pare că femeia ucisă a ajuns în Spania la începutul verii și lucra într-un spital din Castellón, asta după ce ani de zile a locuit în Italia.

„Nu înțelegem cum ea, care avea viața rezolvată, cu o mașină nouă și foarte frumoasă, a ajuns să se îndrăgostească de el”, au declarat persoane din anturajul victimei.

La scrut timp după tragedie, primarul din Castellón, Begoña Carrasco, a condamnat astfel de evenimente și a cerut prudență până când detaliile anchetei vor fi cunoscute și confirmate. De asemenea, aceasta a subliniat că se află în contact permanent cu Delegația Guvernului în Comunitatea Valenciană pentru a colabora la lămurirea faptelor sau în cazul în care este necesară asistența pentru rudele victimei.

„În cazul în care Delegația Guvernului pentru violență de gen confirmă că este vorba de un caz de violență împotriva femeilor, se va ține un minut de tăcere la ușile Primăriei”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Dacă această crimă se confirmă, autoritățile spun că bilanțul femeilor ucise de partenerii sau foștii parteneri de la începutul anului și până în prezent, va crește la 46.

 Citește și Directorul televiziunii naționale șantajat de o escortă româncă. Femeia a pretins peste 100.000 de euro ca să nu îi ucidă pisicile