Crimă şocantă în Timişoara! Un tânăr de 20 de ani şi-a ucis colegul de muncă. După ce şi-a dat seama ce a făcut, a sunat la 112

Scenele dramatice s-au petrecut într-o casă din localitatea Chisoda. Cei doi munceau împreună pe un șantier. După ce și-au terminat treaba s-au cinstit cu câteva pahare de vin, iar între ei a izbucnit un scandal monstru, iar tânărul de 20 de ani și-a atacat colegul.

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 06:03
Crimă şocantă în Timişoara! Un tânăr de 20 de ani şi-a ucis colegul de muncă. După ce şi-a dat seama ce a făcut, a sunat la 112

Cei doi munceau la şantierul locuinţei aflată pe strada Primăverii, iar duminică seara s-au cinstit cu mai multe pahare de băutură. La un moment dat, s-au luat la ceartă. Scandalul a degenerat, dupa ce alcoolul i-a luat minţile unuia dintre ei în vârstă de 20 de ani. Acesta a sărit la colegul de 35 de ani pe care l-a strans cu furie de gât pănă când n-a mai mişcat.

Citeşte şi: Însoţitor de bord din Iaşi găsit spânzurat în zona Copou

După ce a realizat ce a făcut, tânărul a sunat la 112. La fața locului au venit polițiștii dar și medicii. Din păcate, victima nu a mai putut fi salvată. Medicii de pe Ambulanta care au intervenit imediat l-au resuscitat pe tanar timp de 40 de minute, străduindu-se din răsputeri să-l readuca în simţiri.

Politistii chemati la faţa locului l-au reţinut pe ucigaş. Acesta le-a spus oamenilor legii ca îi pare rău de cele întâmplate. Îşi va petrece noaptea în Arestul IPJ Timiş, apoi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.