Crimă şocantă înainte de Revelion 2023. O fată de 14 ani ucisă cu peste 20 de lovituri de cuţit pe stradă. Copila era la colindat cu fratele ei mai mic

Crimă șocantă în ultima zi din an în Botoșani! O copilă de doar 14 ani, care provine dintr-un centru de plasament, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuțit în stradă. Criminalul a fugit, însă a fost prins apoi de polițiști.

31 dec. 2022, 14:27
Crimă şocantă înainte de Revelion 2023. O fată de 14 ani ucisă cu peste 20 de lovituri de cuţit pe stradă. Copila era la colindat cu fratele ei mai mic

Crimă şocantă înainte de Revelion 2023. Polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în comuna Trușești, o fată a fost înjunghiată în stradă.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima. Este vorba despre o fată de 14 ani, din comuna Trușești. Copila provine dintr-un centru de plasament din zonă.

Principalul suspect de comiterea crimei este un tânăr de 20 de ani, din comuna Guranda. După ce a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori, tânărul a fugit. A fost prins de polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi, în zona gării din localitatea Trușești şi condus la sediul poliției, pentru audieri.

Citeşte şi: Femeie de 32 de ani rănită grav după ce s-a răsturnat cu maşina în Vâlcea

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

Potrivit unor surse Antena 3, în momentul atacului fata de 14 ani era însoțită de fratele ei mai mic. Cei doi copii erau la colindat. Din primele date, fata de 14 ani avea aproximativ 25 de răni cauzate de lovituri de cuțit. Din nefericire, la scurt timp după ce a fost găsită inconștientă, fost declarat decesul.

Din datele preliminare, fata înjunghiată mortal şi agresorul ei se cunoşteau, fiind amândoi instituționalizați în acelaşi centru de plasament. Aceleași surse spun că agreosrul a dorit să ai aibă o relație de prietenie cu fata, dar victima a refuzat. Este posibil ca acesta sa fie mobilul faptei.