Femeie de 32 de ani rănită grav după ce s-a răsturnat cu maşina în Vâlcea

O femeie de 32 de ani a fost rănită grav, vineri seara, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un parapet şi s-a răsturnat.

30 dec. 2022, 23:03
Femeie de 32 de ani rănită grav după ce s-a răsturnat cu maşina în Vâlcea

Accident grav pe DN64, la Râureni, judeţul Vâlcea. O femeie în vârstă de 32 de ani, din comuna Laloșu, județul Vâlcea, a pierdut controlul volanului și a intrat cu maşina într-un parapet. După impact, maşina s-a răsturnat.

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că o femeie în vârstă de 32 de ani, din comuna Laloşu, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN64, în localitatea Râureni, ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi intrat într-un parapet, răsturnându-se. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a acesteia”, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Citeşte şi: Accident grav, un tânăr de 21 de ani a murit între fiarele contorsionate chiar înainte de Revelion

Martorii au sărit în ajutorul femeii şi au reuşit să o scoată din maşină. Capul șoferiței era prins între mașină și asfalt. La sosirea echipajelor de ambulanţă, femeia era inconştientă.

Citeşte şi: COD RUTIER 2023. România, campioană la accidente letale. Ce se întâmplă cu punctul de amendă de la 1 ianuarie 2023

Femeia de 32 de ani a fost transportată la UPU Vâlcea în stare gravă.

Acesta este al doilea accident rutier produs vineri în judeţul Vâlcea, în prima parte a zilei două persoane fiind rănite în urma coliziunii între două autoturisme, în oraşul Bălceşti.