Crimă şocantă la Constanţa. O femeie a fost omorâtă cu toporul de concubin

Un bărbat din Constanţa şi-a ucis concubina cu un topor. Acesta a lovit-o cu sălbăticie peste picioare până când femeia şi-a dat ultima suflare.

RomaniaTV.net
28 mart. 2013, 11:42
Crimă şocantă la Constanţa. O femeie a fost omorâtă cu toporul de concubin

O femeie în vârstă de 52 de ani a avut parte de un sfârşit groaznic, fiind lovită cu toporul până la moarte chiar de bărbatul cu care trăia în concubinaj şi despre care cunoscuţii spun că era alcoolic şi foarte violent. Chiar dacă toate probele îl incriminează, bărbatul nu recunoaşte, însă, fapta.

El a lovit-o cu bestialitate pe partenera sa de viaţă până când aceasta şi-a dat duhul, iar apoi a rămas cu cadavrul în casă şi a continuat să bea. După 10 ore a sunat la poliţie şi a anunţat că femeia este moartă. Poliţiştii i-au găsit cadavrul zăcând lângă pat, într-o baltă de sânge şi cu picioarele zdrobite.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani care şi-a ucis concubina a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. Vecini spun că acesta consuma alcool tot timpul şi a fost violent cu toate partenerele sale de viaţă, dar de această dată nu s-a mai oprit doar la o bătaie. Femeia pe care o ucis-o se mutase de curând împreună cu el, iar vecinii nu o cunoşteau prea bine.