Crimă șocantă la Iași. Și-a omorât iubita în prezența fiicei sale și a stat 24 de ore cu cadavrul ei în pat

Petru Vrăjmașu a șocat un sat întreg, după ce și-a omorât iubita și a stat cu cadavrul ei în case ore întregi, fără a da de bănuit cuiva.

16 aug. 2023, 08:43
Crimă șocantă la Iași. Și-a omorât iubita în prezența fiicei sale și a stat 24 de ore cu cadavrul ei în pat

Un bărbat din Iași și-a omorât iubita și a stat cu cadavrul ei în casă, ore întregi, fără a da de bănuit cuiva. Cei doi locuiau împreună de câțiva ani buni, în Poiana Mărului, comuna ieșeană Ceplenița, împreună cu fiica femeii, în vârstă de numai 12 ani. Niciunul dintre ei nu avea un loc de muncă stabil, toate veniturile fiind din munca sezonieră din sat sau din străinătate, potrivit BZI.ro.

Citește și: VIDEO Bătaie ca-n Şapte Păcate, pe plaja din Costineşti, între poliţişti şi mai mulţi scandalagii

În ultima vreme, femeia mergea la un vecin să-l ajute la treburile gospodărești în schimbul mâncării și băuturii. Iubitul ei s-a enervat din acest motiv și orbit de gelozie a început să o lovească cu bestialitate cu pumnii, picioarele, cu un par și apoi a strâns-o de gât cât de tare a putut, până când femeia a intrat în stop cardio-respirator.

„În ziua de 17.10.2022 a fost de două ori la vecinul ei, o dată dimineaţă, în jurul orei 08:00 şi a doua oară la prânz, în jurul orelor 12:00-13:00. Martorul a observat că prezenta la nivelul ochiului stâng, deasupra sprâncenei, o rană care sângera, despre care victima i-a mărturisit că i-a fost provocată de concubinul ei, care i-a tras un pumn în zona feţei, fapt ce a determinat căderea, urmată de lovirea victimei de colţul mesei. Martorul a relatat că în ziua de luni – 17.10.2022, a consumat la el acasă, două pahare de 50g de ţuică şi vişinată, a plecat de la vecinul ei, acasă, unde, spre seară, în locuinţa de faţă fiind şi minora.

Citește și: Ce șoc a trăit un bărbat care a luat taxiul în Cluj. Lucrul pe care l-a descoperit în aplicația de pe telefon

Enervat din cauza faptului că nu a recunoscut că a fost la vecinul şi în contextul unor cuvinte jignitoare adresate de către inculpatul, acesta din urmă, în timp ce victima era pe patul din partea stângă a încăperii, a început să-i aplice mai multe lovituri cu pumnii în zona abdominală faţă şi spate, apoi a ieşit din camera în care se afla victima, s-a îndreptat spre uşa de acces din locuinţă – din laterala căreia a luat o coadă de furcă – a revenit în cameră, unde a continuat să lovească victima cu acel par, loviturile fiind aplicate pe aproape întreaga suprafaţă a corpului, respectiv în zona capului, a corpului, a membrelor superioare şi inferioare – aspect confirmat ulterior de raportul de expertiză medico-legală întocmit de IML asupra cadavrului victimei.

După aplicarea loviturilor de par, inculpatul s-a aplecat asupra victimei şi a început să o strângă cu ambele mâini de gât, provocându-i mai multe leziuni ce au condus la decesul acesteia la data de 18.10.2022 (urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa asfixiei mecanice secundare, comprimării formaţiunilor vasculo-nervoase şi aeriene ale gâtului). În dimineaţa zilei de 18.10.2022, inculpatul însoţit de minora au plecat în oraş, de unde au făcut diverse cumpărături, iar la revenirea acasă inculpatul a apelat numărul de urgenţă 112, afirmând că a găsit-o pe concubina sa decedată în pat”, au transmis oamenii legii.

Speriat, criminalul a încercat să ascundă crima pentru a scăpa cu basmaua curată. A stat cu cadavrul ei în casă toată seara, iar a doua zi s-a dus cu fiica ei în oraș, la cumpărături. Ulterior, când a venit acasă, a părut șocat că inima femeii nu mai bătea și a dat alarma, sunând la numărul unic de urgențe 112.