Crimă TERIBILĂ în Bacău. Doi copii au rămas orfani după ce tatăl le-a ucis mama

Publicat: Joi, 15 Mai 2014 14:51 // Actualizat: Joi, 15 Mai 2014 14:51 // Sursa: romaniatv.net

Doi copii, o fetiţă de un an şi cinci luni şi un băiat de patru ani şi şapte luni, au rămas fără mamă după ce soţul acesteia înjunghiat-o în domiciliul lor din comuna băcăuană Bârsăneşti.

Femeia, care a murit imediat după agresiune, a fost transportată la morgă, iar tatăl a fost ridicat de organele de poliţie, potrivit Agerpres. Cei doi copii au fost încredinţaţi, pentru moment, de către autorităţile locale naşilor de cununie ai celor doi soţi.

Specialişti ai Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău s-au deplasat la faţa locului pentru o evaluare detaliată a cazului.

"Deoarece băieţelul a fost martor al incidentului s-a impus intervenţia imediată a unui psiholog din cadrul instituţiei noastre pentru consilierea copilului în vederea depăşirii traumei. Cazul va fi monitorizat, în continuare, de specialiştii noştri", a declarat Marin Vătămânescu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Bacău.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copii orfani crimă crimă Bacău femeie înjunghiată
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 mai 15:02
...mamă după ce soţul acesteia înjunghiat-o în domiciliul lor din comuna băcăuană Bârsăneşti. Citește mai departe… ...
15 mai 15:01
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Tiny.Cc/RoML

Esti Captivat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Tiny.Cc/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti beneficia de Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Tiny.Cc/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Alege link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Tiny.Cc/RoML
15 mai 15:00
...ce soţul acesteia înjunghiat-o în domiciliul lor din comuna băcăuană Bârsăneşti. Citește mai departe…

...
15 mai 14:58
...
Doi copii, o fetiţă de un an şi cinci luni şi un băiat de patru ani şi...
1
EUR
4.8378
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H