CRIMĂ TERIBILĂ în Bistriţa-Năsăud. Un tânăr şi-a ucis tatăl cu un topor VIDEO

Un tânăr de 24 de ani din Bistriţa-Năsăud şi-a ucis tatăl, cu un topor. El i-a spus apoi unui vecin că şi-a omorât tatăl şi a fugit. A fost prins la scurt timp de poliţie şi a fost dus la audieri, informează România TV.

16 aug. 2014, 09:32
CRIMĂ TERIBILĂ în Bistriţa-Năsăud. Un tânăr şi-a ucis tatăl cu un topor VIDEO

Bărbatul de 63 de ani a fost ucis cu sânge rece de fiul său. Vecinii spun că bătrânul era băut, iar cei doi s-au încăierat şi tânărul de 24 de ani şi-a lovit tatăl cu un topor.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de medicii chemaţi la faţa locului, după ce un vecin a anunţat că bărbatul ar fi inconştient.

„Avea în zona cervicală o fractură deschisă cu plagă tăiată de aproximativ 20 de centimetri şi parietal stâng o plagă tăiată de aproximativ 20 centimetri, pierdere masivă de sânge”, a declarat Ioan Suciu, medic SMURD Bistriţa-Năsăud.

Citeşte şi Crimă urmată de sinucidere, în Hunedoara. Şi-a omorât fiica, apoi şi-a pus capăt zilelor

După ce şi-a ucis tatăl cu sânge rece, tânărul a fugit de la locul crimei. A fost însă găsit de poliţişti, o oră mai târziu la Bistriţa.

Tânărul va fi cercetat pentru omor calificat.

„Am găsit victima care are în jur de 64 de ani, decedată în curtea locuinţei din localitatea Parva, autorul a fost identificat în municipiul Bistriţa, se află în arestul Inspectoratului de Poliţie”, a precizat Ciprian Buta, adjunct IPJ Bistriţa-Năsăud.

Victima era paznic de meserie şi muncea în Parva, comuna sa de domiciliu.

Citeşte şi Tânăr de 17 ani, găsit ÎNJUNGHIAT şi abandonat pe un câmp