Crimă terifiantă în Bistriţa. O femeie oarbă a fost ucisă cu un topor de cumnatul ei. Înfiorător ce a făcut individul după comiterea faptei

Caz sângeros în localitatea Leşu din Bistriţa-Năsăud. O femeie oarbă a fost ucisă cu bestialitate un un topor. Cel care i-a curmat viaţa în mod brutal este chiar cumnatul acesteia.

11 aug. 2021, 09:37
Crimă terifiantă în Bistriţa. O femeie oarbă a fost ucisă cu un topor de cumnatul ei. Înfiorător ce a făcut individul după comiterea faptei

Crimă terifiantă în Bistriţa. Bărbatul în vârstă de 66 de ani s-a dus marţi după-amiază la sediul Poliţiei şi a mărturisit că şi-a omorât cumnata.

„S-a dus și s-a predat singur la poliție. A mers la ei și le-a spus că și-a omorât cumnata, imediat după ce a comis fapta”, a explicat, primarul comunei Leșu, Sorin Avram, citat de Bistrițeanul.ro.

Cei doi locuiau în case diferite, la 10 metri unul de altul. Femeia era oarbă şi era văduvă de mai bine de 10 ani. Localnicii spun că în sunt în stare de şoc deoarece nu înţeleg de ce bărbatul a recurs la gestul nemilos.

„Nu au avut neînțelegeri. Nici nu era un om scandalagiu. Adică, pe când trăia fratele lui, au fost ceva certuri de la pământ. Dar în afară de aia, nu au mai fost incidente. Oameni în vârstă, amândoi în jur de 70 de ani. Nu știu ce s-a întâmplat. I-a dat cu securea în cap și a omorât-o. Mai mult, nu ar fi fost beat. Chiar nu știm ce s-a întâmplat”, a mai spus edilul.

Citeşte şi: Gest şocant al unei femei din Bucureşti. A dat foc apartamentului şi a atacat vecinii cu toporul după o ceartă cu mama ei

Femeia a lăsat în urmă patru copii: trei băieți, din care unul locuiește în Spania, și o fată.

Potrivit sursei citate, polițiștii de la Investigații Criminale fac cercetări în cazul omorului. Bărbatul care s-a predat este în custodia poliției. Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud.

„În această după-masă, polițiștii Postului de Poliție Leșu au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 66 de ani, din localitate și-a agresat cumnata, iar în urma loviturilor, din nefericire, aceasta a decedat. Bărbatul se află în custodia polițiștilor. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud care împreună cu o echipă complexă, polițiști de la investigații criminale și criminaliști efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

„Pe raza localității Leșu a avut loc un omor. O persoană de sex masculin a lovit cu toporul o persoană de sex feminin, cumnata autorului. Victima a dcedat pe loc, iar autorul s-a deplasat la postul de poliție unde e declarat ce a făcut. Umărirea penală pentru infracțiunea de omor se face în rem, colegii fiind încă la fața locului pentru cercetări” a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița, Adrian Briciu, conform sursei citate.

Citeşte şi: Destinația de vacanță preferată a românilor va dispărea de pe harta lumii din cauza crizei climatice. „Plătim cu viața noastră pentru emisiile de dioxid de carbon”