Gest şocant al unei femei din Bucureşti. A dat foc apartamentului şi a atacat vecinii cu toporul după o ceartă cu mama ei

Panică în cartierul Militari din Capitală. O femeie şi-a lovit mama cu un topor și a incendiat apartamentul în care cele două locuiau. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar agresoarea a fost imobilizată şi dusă la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia Bucuresti.

17 mart. 2021, 11:05
Gest şocant al unei femei din Bucureşti. A dat foc apartamentului şi a atacat vecinii cu toporul după o ceartă cu mama ei

Gest şocant al unei femei din Bucureşti. După o ceartă, o femeie de 44 de ani din Bucureşti şi-a agresat mama în vârstă de 61 de ani, după care a incendiat mai multe obiecte din apartamentil în care locuiau. Potrivit România TV, tânăra a lovit-o cu toporul de mama ei.

Citeşte şi: Scene de groază în gară! Două femei au fost atacate de un bărbat cu o coasă şi un topor

În urma unui apel la 112, poliţiştii de la Secţia 25 care au intervenit la faţa locului reuşind să le scoată pe cele două din locuinţă.

„La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul subunităţii de poliţie, care au reuşit, până la sosirea pompierilor, să le scoată pe femei din apartament şi să lichideze parte din focare”, a informat Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Echipajele de pompieri sosite la faţa locului au lichidat incendiul.

Mama tinerei a fost găsită într-o stare gravă şi a fost transportată la spital.

Tânăra agresoare era cunoscută cu probleme psihice şi după ce a fost imobilizată de echipajele de intervenţie va fi dusă la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia Bucuresti.

Citeşte şi: Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi cu toporul de un hoţ de lemne. Agresorul a fost prins

Au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere calificată prin incendiere.