Crime în Neamţ: O femeie a fost împuşcată mortal de fostul soţ, iar un bărbat a fost înjunghiat mortal

Două crime şocante, în doar câteva ore, în judetul Neamt. O femeie a fost împuşcată mortal în propria casă de fostul soț. Bărbatul a fost prins şi reţinut de poliţişti. Iar un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat mortal de un bătrân cu care a avut un conflict.

RomaniaTV.net
17 feb. 2019, 06:16
Crime în Neamţ: O femeie a fost împuşcată mortal de fostul soţ, iar un bărbat a fost înjunghiat mortal

O femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost împuşcată mortal de fostul soţ. Crima s-a produs în comuna Farcaşa şi a fost semnalată la numărul de urgenţă 112 de o altă femeie care le-a spus anchetatorilor că a găsit-o pe victimă împuşcată în inimă.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor. Principalul suspect în acest caz este fostul soţ al femeii. După comiterea faptei, bărbatul a fugit, fiind instituite mai multe filtre pentru prinderea lui. 

Bărbatul de 42 de ani suspectat că şi-a ucis soţia, împuşcând-o cu o armă în zona inimii a fost reţinut, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în apropierea locuinţei din Fărcaşa, judeţul Neamţ, într-o sură. Pe numele lui a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, a fost găsită şi arma crimei.

O altă crimă a avut loc la Roznov. În jurul orei 22.00, polițiștii nemțeni au intervenit după ce un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat mortal de bunicul iubitei sale. Potrivit unor surse, pe fondul unui conflict spontan, victima a fost înjunghiată, cu un cuțit, în zona gâtului de un bătrân de 72 de ani, din Roznov.

Agresorul a fost reținut, iar polițiștii continuă cercetările.