Criminal eliberat condiţionat, mort în accident de maşină. Încerca să scape de poliţiştii care îl urmăreau

Un bărbat care fusese eliberat condiţionat din închisoare a murit după o urmărire ca în filme cu Poliţia. Acesta nu avea permis şi conducea o maşină neînmatriculată. În timp ce încerca să scape de poliţişti, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina. În urma impactului, bărbatul de 47 de ani a murit.

30 mart. 2021, 11:03
Criminal eliberat condiţionat, mort în accident de maşină. Încerca să scape de poliţiştii care îl urmăreau
Criminal eliberat condiţionat, mort în accident de maşină. Încerca să scape de poliţiştii care îl urmăreau

Criminal eliberat condiţionat, urmărit în trafic de poliţişti. Tragedia s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, pe DC 106, la ieșire din localitatea Cocorăștii Colț, judeţul Prahova. Bărbatul în vârstă de 47 de ani  încerca să scape de poliţişti în momentul în care a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina.

Criminal eliberat condiţionat, mort în accident de maşină. Urmărire ca în filme în Prahova

Citeşte şi Accident cu doi morţi şi trei răniţi provocat de un tânăr de 18 ani care s-a urcat beat la volan

Potrivit Poliției Prahova, bărbatul conducea o mașină neînmatriculată, iar polițiștii i-au făcut semnal de oprire, însă acesta nu s-a conformat.

“În cursul nopții de 29/30 martie, în jurul orei 01:00, un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocoraștii Colț a observat un autoturism care se deplasa fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia”, a transmis Poliția Prahova, potrivit ziarulincomod.ro.

Se pare că bărbatul conducea cu o viteză foarte mare în momentul în care a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina.

“La un moment dat, pe DC 106, la ieșire din localitatea Cocorăștii Colț, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în afara părții carosabile și, din nefericire, în urma impactului a decedat.”, au mai precizat reprezentanții IPJ Prahova.

Maşina nu era înmatriculată, iar bărbatul de 47 de ani avea suspendat dreptul de a conduce. În plus, potrivit unor surse, bărbatul era recidivist, în trecut fiind condamnat pentru omor.

“Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis.”, au mai precizat reprezentanții Poliției Prahova.

Mașina în care se afla bărbatul s-a răsturnat pe un câmp și, potrivit unor surse apropiate anchetei, în urma impactului bărbatul a fost proiectat afară din mașină.

Citeşte şi Proprietarul Pro TV, Petr Kellner, a murit în accidentul aviatic din Alaska

 


loading...