Criminal în serie, într-o comună din Iaşi: După două crime, a fost internat la psihiatrie

Scene de groază într-o comună din judeţul Iaşi. După ce şi-a omorât soţia şi a încercat să-şi ucidă nepotul, un bărbat i-a luat viaţa fratelui său. El a fost internat într-un spital pentru persoane cu boli psihice.

RomaniaTV.net
04 apr. 2013, 07:10
Criminal în serie, într-o comună din Iaşi: După două crime, a fost internat la psihiatrie

Bărbatul şi-a ucis fratele cu un topor, după ce a băut împreună cu acesta. El nu este însă la prima crimă. În urmă cu 20 de ani, din cauza geloziei, şi-a omorât soţia. A făcut 12 ani de închisoare pentru fapta sa, după care a fost eliberat. A încercat apoi să-şi omoare nepotul cu o lovitură de secure, faptă pentru care a mai primit patru ani de puşcărie. El ieşise după gratii în toamna anului trecut.

„Am ieşit la dânsul şi l-am întrebat, ce ai făcut măi? Zice: l-am omorât pe frate-meu că o venit azi noapte la ora două peste mine în casă şi o vrut să mă omoare”, spune proprietarul casei.

„Fratele meu îi criminal înrăit, înrăit! Nu ştiu legile astea ce fac. Şi-a omorât nevasta acum 20 de ani (…) Duşmănos, invidios pe fratele lui… De la moştenire”, a declarat şi sora criminalului.

„Un animal, un cretin, nu ştii cum să-l mai denumeşti pe un om de-asta (…) Era obsedat să vadă sânge, să vadă crime”, spune un localnic.

Bărbatul de 62 de ani este acum la spitalul din Socola, pentru o expertiză psihiatrică.