Criminal periculos, prins pe gardul puşcăriei când încerca să evadeze

Publicat: Joi, 12 Aprilie 2018 12:11 // Actualizat: Joi, 12 Aprilie 2018 12:24 // Sursa: romaniatv.net

Criminalul din Alba, care a omorât o femeie cu 25 de lovituri de cuțit, a încercat să evadeze din Penitenciarul în care este încarcerat. Gardienii au fost însă vigilenți și l-au oprit la timp. Acum, are un nou dosar penal, iar pe lângă cei 25 de ani de închisoare primiți pentru crimă, mai poate primi încă 3.

Tânărul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare pentru că a ucis o femeie într-un apartament s-a ales cu un nou dosar penal în închisoare. Pandelea Mihai Răzvan (28 ani) a fost trimis în judecată pentru tentativă de evadare din Penitenciarul Aiud.

Potrivit adevarul.ro, pentru această infracţiune, Pandelea riscă până la 3 ani de închisoare, pedeapsă care ar urma să se adauge celei pe care o execută în prezent.

"În data de 25 decembrie 2017, cu ocazia activităţilor specifice de servire a mesei, o persoană custodiată de Penitenciarul Aiud a părăsit secţia de deţinere în care era cazată şi a escaladat un gard din incinta penitenciarului. Deţinutul a fost somat şi imobilizat, de îndată, de angajaţii unităţii de detenţie, iar, conform prevederilor legale, administraţia Penitenciarului Aiud a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat organele competente sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de evadare. De asemenea, faţă de deţinut au fost luate toate măsurile legale, atât administrative cât şi disciplinare", au precizat reprezentanţii Penitenciarului Aiud.

Pe lângă pedeapsa de 25 de ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare, Pandelea a rămas şi cu obligaţia de a despăgubi familia femeii ucise de el cu suma de 400.000 de lei. Victima acestuia a fost o tânără de 24 de ani din Mehedinţi, Alina Bianca Tănăsie, care închiriase un apartament în Alba Iulia în care se prostitua, Pandelea fiind unul dintre clienţii acesteia. Crima a avut loc în noaptea de 2/3 februarie 2016, iar tânăra a fost omorâtă cu 25 de lovituri de cuţit. Criminalul a fost reţinut după trei zile.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8741
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H