Criminalii revin la locul faptei. Poliţia a reţinut 3 ucigaşi în septembrie, în momentul când făceau cercetări

Criminalii se întorc întotdeauna la locul faptei. O spun specialiştii şi a dovedit-o practica. Trei astfel de cazuri au avut loc într-o singură lună, când criminalii au fost depistaţi, în timp ce urmăreau cercetările poliţiştilor de la faţa locului. Unul dintre ei a fost la un pas să fie linşat de rudele victimei.  

21 sept. 2014, 08:09
Criminalii revin la locul faptei. Poliţia a reţinut 3 ucigaşi în septembrie, în momentul când făceau cercetări

Criminalul care a ucis un bărbat într-un parc din Constanţa a băut şi a chefuit cu prietenii până în zori, după care s-a întors la locul faptei, informează România TV. Privea senin de pe margine cum anchetatorii adună probe şi fac măsurători. Hainele pline de sânge au trezit suspiciunea anchetatorilor care l-au luat la întrebări. Aşa au aflat că bărbatul de 43 de ani şi-a omorât prietenul şi că este şi recidivist.

Citeşte şi CRIMA de la Mogoşoaia, noi dezvăluiri: Bărbatul care şi-a măcelărit soţia era drogat

În Spania a fost condamnat pentru tentativă de omor. Ucigaşul din Constanţa nu este singurul care s-a întors la locul crimei, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. La începutul lui septmebrie, un bărbat de 25 de ani din Bucureşti s-a întors la locul faptei, pentru că îşi uitase telefonul. Acesta îşi înjunghiase mortal iubita după care a aruncat-o pe geam, pentru a lăsa impresia că a fost o sinucidere. Tot în septembrie, un alt bărbat şi-a omorât în stradă soţia, după care s-a urcat într-un taxi şi a fugit. A revenit câteva ore mai târziu, moment în care rudele victimei sale au pus mâna pe el. Doar poliţişti l-au mai scăpat cu viaţă. Cei 3 se află acum în arest şi riscă câte 20 de ani de închisoare pentru omor.