Criminalii ruşi se distrează ASASINÂND ŞOFERI de TAXI în regiunea Moscovei

Poliţia rusă caută un grup infracţional care a ucis cu arme de foc 14 şoferi în regiunea Moscova, fără să le sustragă însă din bunurile personale, motivaţia lor aparentă fiind intenţia de a crea diversiune, relatează agenţia EFE, citată de Agerpres.

21 aug. 2014, 14:35
Criminalii ruşi se distrează ASASINÂND ŞOFERI de TAXI în regiunea Moscovei

Poliţia rusă caută o bandă care asasinează şoferi în regiunea Moscovei. Conform portalului rus Lifenews.ru, agenţii de securitate au lansat cu câteva luni în urmă o operaţiune specială cu numele de cod GTA (numele unui faimos joc pe calculator în care protagoniştii joacă rolul unor mafioţi care fură şi ucid).

Efectivele poliţiei îi caută în prezent prin toată regiunea Moscovei pe aceşti indivizi, despre care se crede că formează o bandă de asasini ce ucid cu sânge rece fără a avea însă vreo motivaţie materială sau personală.

Citeşte şi Un danez s-a urcat într-un taxi şi a comandat să fie dus la o biserică din Roma. Cât a costat cursa

Conform site-ului citat, agresorii au acţionat până în prezent numai noaptea. Ei au împrăştiat cuie pe autostrada M-4 din regiunea Moscovei pentru a obliga şoferii să se oprească din cauza penelor de cauciuc şi atunci îi atacau, fără să le fure însă nimic.

Citeşte şi AVIZ şoferilor! O nouă stradă cu SENS UNIC în Capitală

Autorităţile au publicat portretele robot ale celor trei presupuşi asasini ce au atacat 17 peroane, dintre care numai trei au reuşit să supravieţuiască. Acestea trei au simulat că au murit după ce au încasat primele gloanţe şi astfel atacatorii nu au mai continuat să tragă, iar victimele au reuşit în cele din urmă să scape doar cu răni.


loading...