Criminalistul cercetat pentru răspândirea pozelor Daliei Duca pe internet şi-a dat demisia din Poliţie

Ciprian Bodea, criminalistul Poliţiei Bihor cercetat acum de procurori pentru compromiterea intereselor justiţiei, după ce pe internet au apărut poze explicite cu tânăra Dalia Duca împuşcată, şi-a dat demisia.

03 apr. 2017, 07:59
Criminalistul cercetat pentru răspândirea pozelor Daliei Duca pe internet şi-a dat demisia din Poliţie

Pe contul său personal de Facebook, bărbatul şi-a anunţat prietenii, vineri, că de acum se dedică exclusiv fotografiei şi videografiei, el şi soţia sa având o firmă de profil, scrie ebihoreanul.ro.

Citeşte şi RĂSTURNARE DE SITUAŢIE. Asasinul Daliei Duca, Adrian Hladii, nu s-a sinucis

Bodea a confirmat că a demisionat din Poliţie, nedorind să facă însă şi alte precizări.

Ciprian Bodea este anchetat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel pentru că ar fi distribuit poze cu orădeanca omorâtă de interlopul Adrian Hladii, realizate pe 15 martie, la locul descoperirii cadavrului.

Imaginile au fost făcute de Bodea cu propriul telefon, de pe care le-a şi expediat, prin mesagerie, către câţiva amici care, uimiţi de dramatismul întâmplării, îi cereau insistent detalii. Aceştia le-au făcut apoi publice pe Facebook, în ciuda rugăminţilor poliţistului de a le ţine doar pentru ei.

Citeşte şi Ce au găsit legiştii pe corpul interlopului Adrian Hladii, cel care a omorât-o pe Dalia. Primele concluzii ale necropsiei

Bodea le-a spus anchetatorilor că îşi recunoaşte vina şi îşi aşteaptă pedeapsa. Totodată, el i-a căutat personal pe părinţii Daliei şi le-a cerut iertare, iar tatăl fetei, fost poliţist, a şi contactat conducerea IPJ Bihor, cerând clemenţă pentru criminalist.