Criminalul copilului de 10 ani din Iaşi nu-şi mai recunoaşte fapta

Răsturnare de situaţie în cazul unui dintre cei mai periculoşi criminali din România. Vasile Miron, bărbatul care a ucis un băiat de 10 ani din Iaşi, apoi i-a ascuns trupul, nu mai recunoaşte fapta, după ce la începutul anului a participat la reconstituirea crimei.

16 iun. 2016, 05:18
Criminalul copilului de 10 ani din Iaşi nu-şi mai recunoaşte fapta

La ultima şedinţă a procesului, Vasile Miron s-a declarat nevinovat. La începutul anului, când a fost prins, el a participat la reconstituirea oribilei crime şi le-a dat anchetatorilor detalii despre cum l-a ucis pe copil.

Acum, asasinul le-a spus însă magistraţilor că a recunoscut crima sub ameninţare. Procurorii din Iaşi au cerut închisoare pe viaţă.

Băiatul a fost ucis în mai anul trecut, dar cadavrul a fost descoperit abia după câteva luni. La începutul anului, Vasile Miron susţinea că s-a enervat pe copil pentru că i-a spart telefonul. După crimă, bărbatul a reuşit să fugă din ţară. El a fost dat de gol de interceptări dar şi de urmele de ADN. Criminalul a fugit în Germania şi a fost prins la începutul acestui an. El a mai ucis o adolescentă din Capitală, faptă pentru care a făcut puşcărie.

 Citeşte şi Cum a fost omorât copilul de 10 ani din Iaşi. Declaraţiile cutremurătoare ale criminalului