Criminalul de copii: Un bărbat a UCIS cu CUŢITUL patru elevi dintr-o şcoală

Un bărbat înarmat cu un cuţit a pătruns într-o şcoală primară din regiunea autonomă chineză Guangxi Zhuang, unde a ucis patru copii.

26 sept. 2014, 06:41
Criminalul de copii: Un bărbat a UCIS cu CUŢITUL patru elevi dintr-o şcoală

Atacul a avut loc vineri, într-un moment când copiii începeau să ajungă la şcoala din oraşul Pingshan, informează agenţia Xinhua, citată de bbc.com.

Bărbatul, care avea un cuţit la el, i-a atacat aleatoriu, într-un acces de furie oarbă, ucigând pe loc patru elevi de şcoală primară, între care trei au murit pe loc, iar cel de-al patrulea, la spital.

Motivul atacului nu este cunoscut, dar cel mai probabil este vorba despre un psihopat, după cum cred specialiştii. Poliţia îl caută pe criminal, un bărbat de vârstă mijlocie, scriu agenţiile de presă chinezew.

Atacul de la şcoala primară din Pingsham nu este singurul de acest gen. În data de 1 septembrie, în prima zi de şcoală, un bărbat a ucis cu o armă albă trei elevi şi un învăţător la o şcoală primară din provincia Hubei şi a rănit mai multe persoane, după care s-a sinucis.

Un alt incident a fost semnalat în martie, 2010, când un bărbat a înjunghiat mortal opt elevi de la o şcoală din provincia Fujian.

După aceste tragedii, autorităţile chineze au luat măsuri pentru întărirea securităţii în şcolile din China.