Criminalul de la Arad rupe tăcerea! Şocant: ce a făcut înainte de a-i da foc micuţei Antonia

Florin Beniamin Crișan, criminalul din Arad, le-a povestit procurorilor tot ce s-a întâmplat cu micuța Antonia, fetița de doar patru ani pe care a ucis-o cu sânge rece și pe care, apoi, a incendiat-o!

03 nov. 2021, 10:38
Criminalul de la Arad rupe tăcerea! Şocant: ce a făcut înainte de a-i da foc micuţei Antonia

Criminalul de la Arad rupe tăcerea! Florin Beniamin Crișan le-a povestit procurorilor tot ce s-a întâmplat cu micuța Antonia, fetița de doar patru ani pe care a ucis-o cu sânge rece și pe care, apoi, a incendiat-o!

Criminalul de la Arad rupe tăcerea! Şocant: ce a făcut înainte de a-i da foc micuţei Antonia

Florin Beniamin Crișan, criminalul din Arad, spune că a fost foarte speriat și că a început să plângă în taxi înainte de-ai da foc micuţei Antonia! Bărbatul de doar 23 de ani care și-a ucis fiica vitregă se află în arest preventiv și e audiat cu privire la fapta odioasă pe care a sâvârșit-o în urmă cu doar câteva zile. Acesta le-a povestit procurorilor care anchetează cazul că regretă ce s-a întâmplat și că i-a fost foarte frică după ce și-a ucis fetița, anunţă SpyNews.

Tatăl biologic al fetei omorâte în Arad rupe tăcerea: Nu e prima dată când au ars copiii. Antonia a mai stat în spital!

„Am plâns în taxi dându-mi seama de ce am făcut și urma să fac, poziținându-mă în așa fel pe banchetă încât să nu mă vadă șoferița în oglindă, fiind devastat de ce am făcut (…) Mi-a fost frică să nu vină cineva la noi să observe acele urme de sânge (…) iar geamantanul unde am observat urme de sânge l-am șters cu apă și detergent”, sunt declarațiile criminalul, potrivit referatului procurorilor care anchetază acest caz.

Noi detalii ŞOCANTE despre uciderea fetiţei de 4 ani, din Arad: După ce a omorât-o, tatăl vitreg a stropit-o cu acetonă şi i-a dat foc. Martor a fost fratele fetei, în vârsta de 3 ani. Criminalul a fost arestat

Când mama Antoniei a venit de la spital, acolo unde abia născuse al treilea copil, aceasta a întrebat unde îi e fetița de patru ani. Tânărul de 23 de ani i-a spus că aceasta nu e acasă, ci se află la vecini la joacă. Peste doar câteva ore poliția a intrat peste criminal în casă, după ce o rudă a văzut la televizor portretul robot al minorei și a rămas șocată!