Criminalul de la Medicină a devenit tată după gratii. A lăsat gravide două fete

Sergiu Florea, studentul care a primit 20 de ani de închisoare pentru că a tranşat un rom din Timişoara, va deveni tată chiar în spatele gratiilor. Şi nu cu o singură femeie, ci cu două.

22 mart. 2013, 07:40
Criminalul de la Medicină a devenit tată după gratii. A lăsat gravide două fete

Criminalul de la Medicină nu duce lipsă de femei în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad, acolo unde este închis. Sergiu Florea a sedus două tinere, iar acum cele două susţin că au rămas însărcinate cu acesta, potrivit exclusivtm.ro.

Una dintre femeile care au căzut pradă criminalului, în vârstă de 23 de ani, susţine că este însărcinată cu Sergiu Florea şi doreşte să crească copilul împreună cu criminalul. În schimb, studentul de la Medicină s-a lăudat colegilor de celulă că o altă tânără, în vârstă de 27 de ani, a rămas însărcinată cu el.

Şi Carmen Bejan, criminala de la Medicinpă, a rămas gravidă în puşcărie. Aceasta a născut o fetiţă, care a murit din cauza malformaţiilor. Ea s-a căsătorit în închisoare cu un traficant de droguri, care acum este liber.

În vara anului 2009, cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc din Timişoara. Sergiu Florea şi Carmen Bejan, pe atunci în vârstă de 20 de ani, şi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi în 2 august 2009.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost trimişi în judecată, în luna noiembrie 2009, pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte, ultima încadrare făcând referire la faptul că cei doi l-au tranşat pe bărbatul pe care l-au ucis. În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare.