Criminalul din discotecă. A fost arestat după ce a înjunghiat mortal un tânăr, pe ringul de dans

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a ucis un tânăr de 25 de ani, pe care l-a înjunghiat cu un cuţit în spate, într-o discotecă din Tulcea.

RomaniaTV.net
03 dec. 2013, 10:45
Criminalul din discotecă. A fost arestat după ce a înjunghiat mortal un tânăr, pe ringul de dans

Potrivit procurorilor Parchetului Tribunalului Tulcea, în dimineaţa zilei de 1 decembrie, în jurul orei 03.00, Ştefan – Marius Arhire, în vârstă de 29 de ani, se afla într-o discotecă din oraş, unde a petrecut cu mai mulţi prieteni, iar la un moment dat s-a luat la ceartă cu un alt tânăr, de 25 de ani.

Bărbatul de 29 de ani, care consumase băuturi alcoolice, a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat în spate pe tânăr. Echipajul de prim-ajutor sosit la faţa locului nu a mai putut să îi salveze viaţa tânărului, fiind declarat decesul.

Agresorul a fost reţinut pentru omor calificat, iar Parchetul Tribunalului Tulcea a solicitat instanţei arestarea preventivă a acestuia, cererea fiind admisă de magistraţi, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Citeşte şi Nici n-au buletin, dar sunt EXPERŢI în furat. Doi copii din Tulcea, prinşi de poliţie după ce spart 12 maşini