Criminalul din Onești, operat pentru a doua oară! Medicii i-au scos NOUĂ gloanțe din corp

Starea de sănătate a criminalului din Onești s-a înrăutățit! Gheorghe Moroșan a fost operat pentru a doua oară din cauza unor complicații. La prima intervenție chirurgicală, medicii i-au extras din corp nouă gloanțe, dintre care două letale și șapte din cauciuc.

04 mart. 2021, 17:46
Criminalul din Onești, operat pentru a doua oară! Medicii i-au scos NOUĂ gloanțe din corp

Criminalul din Onești, operat pentru a doua oară! După prima operație, medicii din Bacău au scos din corpul lui Gheorghe Moroșan nouă gloanțe, dintre care două letale și șapte din cauciuc. Starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit și a fost nevoie de o a doua operație, conform ziare.com.

După prima operație, Gheorghe Moroșan a fost conștient și a putut să vorbească cu medicii. Însă, la scurt timp a făcut febră din cauza unor complicații post-operatorii. Gloanțele nu i-au afectat organele vitale, au precizat medicii care l-au operat prima dată, însă riscul de infecție a fost unul foarte mare.

Citește și: Primele imagini cu criminalul din Oneşti. Gheorghe Moroşan a fost transferat la Spitalul de Urgenţă din Bacău

După comiterea celor două crime, Gheorghe Moroșan nu a fost audiat de oamenii legii deoarece a fost grav rănit în timpul intervenției trupelor speciale. Criminalul a fost împușcat și a fost transportat la Spitalul din Onești.

Criminalul din Onești, operat pentru a doua oară! Cât timp este internat în spital, Gheorghe Moroșan este păzit de patru polițiști, conform procedurilor. Doi dintre polițiști au stat în permanență în sala de la ATI, iar colegii lor, în fața ușii salonului.

Noi detalii în cazul crimei de la Oneşti. Trei muncitori s-au aflat în apartamentul groazei

Criminalul din Onești, operat pentru a doua oară!

Apar noi informaţii în cazul crimei de la Oneşti. Pe lângă cei doi muncitori care au fost ucişi de Gheorghe Moroşan, un alt bărbat s-ar fi aflat în apartament în acea zi fatidică. Se pare că în apartamentul în care au fost luaţi ostatici cei doi muncitori ar fi fost, iniţial, trei persoane. Astfel, pe lângă cei doi electricieni, în aceeaşi zi fatidică ar fi fost în apartament şi şeful lor, inginerul Jitea Dan.

Inginerul Jitea Dan este cea de-a treia persoană care ar fi putut fi ucisă în apartamentul din Oneşti. Acesta venise să le aducă muncitorilor materiale şi un bidon de apă. Din fericire, inginerul a plecat cu puţin timp înainte ca Gheorghe Moroşan să dea buzna în apartament. Mai mult, la sfârşitul zilei Jitea trebuia să le aducă din nou materiale celor doi muncitori.

În jurul orei 12.00, inginerul a fost apelat de pe telefonul lucrătorului Dan Pătatu de Gheorghe Moroşan. Acesta s-a recomandat ca fiind proprietarul apartamentului şi a început să-l ameninţe şi să-l înjure pe Jitea. Inginerul i-a închis telefonul şi a informat-o pe șefa atelierului, spunându-i că la apartament este ceva în neregulă. Aceasta i-a spus să îl sune pe directorul de producție care, după ce a fost informat, a sunat poliția.