Criminalul din Orlando voia ca America să oprească bombardarea Afganistanului

Publicat: Miercuri, 15 Iunie 2016 06:16 // Actualizat: Miercuri, 15 Iunie 2016 06:16 // Sursa: romaniatv.net

Criminalul din Orlando, de origine afgană dar născut la New York, a explicat persoanelor baricadate în toalete că el voia ca "America să oprească bombardarea țării sale", a povestit marți una dintre victime, citată de AFP.

"Toată lumea l-a putut auzi vorbind la 911 (numărul de urgență) și spunând că motivul pentru care face acest lucru este pentru că voia ca America să oprească bombardarea țării sale", a declarat Patience Carter într-o conferință de presă la spitalul din Orlando.

"Și în convorbirea lui, el a jurat credință SI", gruparea jihadistă Statul Islamic, a adăugat tânăra, rănită mai ales la picior în măcelul ce a făcut 49 de morți și 53 de răniți.

"Apoi el a vorbit direct cu noi în toalete și a spus "este cineva negru aici?", a povestit dna Carter, ea însăși de culoare.

"Mi-a fost prea frică să răspund, dar un bărbat afro-american în cabina de toaletă a răspuns "da, suntem șase sau șapte". Iar bărbatul înarmat i-a răspuns la rândul său știți că nu am nicio problemă cu negrii, când este vorba despre țara mea".

Din acel moment, "motivul său era foarte clar pentru noi... Am știut că nu se va opri să tragă până când nu va fi ucis", a spus tânăra, adăugând că ucigașul puternic înarmat "nu voia să audă telefoanele sunând sau sunet de SMS". "De fiecare dată când suna un telefon sau se auzea un mesaj text, el spunea "de unde vine? Opriți!".

Înainte de asaltul poliției de elită SWAT, el a mai "făcut o declarație spunând că "poliția va veni să ne atace, dar este bine că sunt lunetiști afară".

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
atac orlando omar Orlando SWAT
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 iun 09:14
...să oprească bombardarea țării sale”, a povestit marți una dintre victime, citată de AFP. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
15 iun 06:52
...„poliția va veni să ne atace, dar este bine că sunt lunetiști afară”. Sursa flux SOIM Press: RTVCitește mai multe stiri flux .. ...
15 iun 06:35
15 iun 06:26
...că el voia ca "America să oprească bombardarea țării sale", a povestit marți una dintre victime, citată de AFP. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7787
RON
10 Dec
noapte 1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H