Criminalul îşi teroriza vecinii. „Dacă vorbeai cu el, te ameninţa. O dădea-n bătaie” VIDEO

Impulsiv şi mereu pus pe scandal. Aşa îl cunosc vecinii pe Gheorghe Vlădan, criminalul de la coafor. Unul dintre ei, care locuieşte tot în clădirea de la numărul 57, spune că se judecă cu Vlădan în mai multe procese. Mai mult, vecinii susţin că poliţistul trăia din afaceri cu maşini. O echipă România TV a realizat un material cu camera ascunsă, pe strada Olimpului.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 11:54
Criminalul îşi teroriza vecinii. „Dacă vorbeai cu el, te ameninţa. O dădea-n bătaie” VIDEO

Vecinii de pe strada Olimpului îl descriu pe Vlădan ca fiind un individ coleric, care ameninţa şi sărea foarte uşor la bătaie.

Băi, tată, are de la medico-legal, are poze, are tot. Îi e frică. Îi e frică să nu-i dea drumul.  Are clan mare, înţelegi? Lunetişti! Eu ştiu ce vorbesc! Le e frică la lume să dea interviuri. El nu era un om cu care să vorbeşti. Dacă vorbeai cu el, te ameninţa! O dădea-n bătaie!”, spune un vecin.

Mai mult, acesta susţine că Vlădan făcea afaceri cu maşini.

„El era…ce era? Un nimic! Lua maşina de la tine pe 20-30 de milioane şi o dădea pe 2.000 de euro- 3.000 de euro! Era geambaş de maşini!

Un alt vecin susţine acelaşi lucru: Vlădan este un tip impulsiv şi, în plus, se judecă cu el în trei dosare.

„Era un tip impulsiv şi erau mai multe obiecţii: distrugeri şi alte abuzuri pe care le-a făcut. (…) M-a bătut, dar nu putem discuta telefonic lucrul ăsta„, mărturiseşte vecinul, contactat telefonic de România TV.