Criminalul, mărturisire-şoc la audieri: „Am confundat-o cu Satana!”. Cum şi unde a fost găsit CADAVRUL FETEI

Apelul la 112 al unui șofer avea să scoată la iveală încă o crimă monstruoasă! Fratele și-a omorât sora vitregă, a băgat-o într-o pătură și a aruncat-o într-un camion plin cu moloz. Cadavrul a fost descoperit la marginea Capitalei, sâmbătă, puțin după ora 16:00.

28 iul. 2019, 14:14
Criminalul, mărturisire-şoc la audieri: „Am confundat-o cu Satana!”. Cum şi unde a fost găsit CADAVRUL FETEI

Ororile din „Casa groazei” au continuat, din păcate, cu o nouă tragedie! Sâmbătă, ora 16:20, un apel la 112 anunța că a fost descoperit un cadavru în molozul pe care doi muncitori îl descărcau dintr-o mașină, la periferia Bucureștiului. Era învelit într-o pătură, prinsă la capete cu scotch. La scurt timp, presupusul ucigaș a fost prins și reținut pentru audieri.

Marian Bariz este numele bărbatului de 25 de ani care a luat viața femeii, nimeni alta decât sora lui vitregă. În timpul anchetei, ucigașul a dezvăluit motivul pentru care a ucis-o: „Am confundat-o cu Satana!”, scrie Cancan.

Cadavrul a fost găsit pe câmp într-o pătură, înfăşurat în bandă adezivă. Autorul, dus în arest VIDEO

Cei doi sunt frați de mamă, iar locuința în care s-a petrecut crima este a lor, deși ei sunt originari din Pașcani. Amândoi ar fi, însă, bolnavi psihic, doar că nu se află în evidența statului. Totuși, victima ar fi fost o femeie normală, dar a avut o mare decepție în dragoste. S-ar fi încurcat cu un militar american, care ulterior a părăsit-o. Atunci a clacat psihic.

După ce a ucis-o, crezând, după cum a declarat în anchetă, că este Satana, Marian Bariz a stat cu sora lui în locuință încă o zi, până când a decis s-o arunce în camionul cu moloz. El ar fi negat inițial fapta, dar a fost confruntat cu imaginile de pe camerele de supraveghere de la bloc.