Criminalul Mihaelei Runceanu şi-a refăcut viaţa în Anglia

Publicat: Marţi, 09 Mai 2017 08:50 // Actualizat: Marţi, 09 Mai 2017 08:50 // Sursa: romaniatv.net

Criminalul Mihaelei Runceanu și-a refăcut viața în Anglia. La 10 ani de la eliberarea din pușcărie, Cosmin Ştefănescu nu s-a putut reintegra în societate și a fost nevoit să fugă din România.

După ce a stat 17 ani în pușcărie pentru că a ucis-o pe cântăreața Mihaela Runceanu, Cosmin Ștefănescu, în vârstă de 48 de ani, trăiește în Anglia. I-a fost greu să se reintegreze în societate fiindcă oamenii au început să îl recunoască și să îl întrebe despre modul în care a făcut teribila crimă, scrie click.ro.

Cosmin Ștefănescu s-a angajat după eliberare la un magazin de haine din București, însă ura cu care îl priveau oamenii l-a făcut să fugă din țară. A ajuns în Anglia, unde lucrează la un depozit, după cum spune chiar el.

"Mi-e bine. Am plecat în Anglia. Lucrez la un depozit, în apropiere de Londra. Nu vreau să mai ştiu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat. Motivaţia o găsim în noi dacă o căutăm adânc", a declarat criminalul.

Cosmin Ștefănescu vrea acum să își echivaleze studiile în psihologie și să lucreze în domeniu. Acum duce o viață liniștită în Anglia, unde se distrează cu prietenii lui și călătorește din oraș în oraș.

Criminalul a ucis-o pe cântăreața Mihaela Runceanu în noaptea de 1 noiembrie 1989.

Daniel Cosmin Ştefănescu a fost acuzat că a ucis-o cu brutalitate pe Mihaela Runceanu (34 de ani) în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie 1989, în jurul orei 1.00, în propria ei casă. Artista a fost strangulată cu cablul de la telefon, apoi arsă cu cruzime, când era încă vie. Mihaela Runceanu îl chemase pe Daniel Cosmin Ştefănescu, pe atunci în vârstă de 21 de ani, în garsoniera ei din Dristor, să vadă împreună un film la video. Erau amici de aproape un an, de când o prietenă comună le făcuse cunoştinţă. Cântăreaţa era supărată şi tocmai de aceea nici nu a rămas să vadă pelicula până la capăt. I-a spus bărbatului că merge să facă o baie şi apoi la culcare. S-au înţeles ca el să plece, atunci când se termină filmul. Însă, potrivit rechizitoriului, după ce artista a adormit, Daniel a sugrumat-o cu un cablu de telefon şi apoi a dat foc locuinţei. Ştefănescu a fost condamnat la 25 de ani de puşcărie, dar a fost eliberat în 2006, după 17 ani.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H