Criminalul poliţistului din Timiş, arestat pentru 30 de zile

Publicat: Vineri, 07 Iunie 2019 14:40 // Actualizat: Vineri, 07 Iunie 2019 14:40 // Sursa: romaniatv.net

Magistraţii Tribunalului Timiş au emis, vineri, mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Ionel Marcel Lepa, criminalul poliţistului din Recaş. Bărbatul, încarcerat în prezent la penitenciarul din Timiţoara pentru că are de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate pentru tâlhărieeste cercetat acum pentru ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Criminalul Ionel Marcel Lepa a fost scos, vineri, din Penitenciarul Timişoara, unde a fost încarcerat încă de joi dimineaţă, şi adus sub escorta trupelor speciale de intervenţie la Parchetul de pe lânga Tribunalul Timiş. Anchetatorii au vrut să afle de la el ce s-a întâmplat din momentul în care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei până la prinderea lui.

Ionel Marcel Lepa le-a spus anchetatorilor că nu a vrut să-l ucidă pe Cristian Amariei, ci a vrut să tragă în zona picioarelor. L-a nimerit în partea superioară a trupului. 

Lepa le-a povestit anchetatorilor şi ce a făcut după crimă. Potrivit news.ro, Lepa a spus că pe perioada căutărilor s-a ascuns în locuri cu vegetaţie înaltă.

Ionel Marcel Lepa este încarcerat la Penitenciarul Timişoara pentru că are de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate pentru tâlhărie, după ce a încercat să fure motorină dintr-o fermă agricolă, fiind prins de paznic pe care l-a ameninţat cu un cuţit. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8024
RON
24 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H