Criminalul studentei japoneze rămâne în arest. Magistraţii: „Are înclinaţii ANORMALE”

Nicolae Vlad, ucigaşul tinerei japoneze Yurika Masuno, va fi reţinut în arest încă o lună, după ce Tribunalul Bucureşti a stabilit că acesta "este capabil să comită agresiuni grave fără vreun motiv şi cu înclinaţii anormale". Vlad este suspect că a comis trei crime şi patru violuri, dar a fost arestat abia în urma crimei comise în pădurea Otopeni.

RomaniaTV.net
22 sept. 2012, 11:28
Criminalul studentei japoneze rămâne în arest. Magistraţii: „Are înclinaţii ANORMALE”

Criminalul japonezei, suspect de alte 2 omoruri, este un individ extrem de periculos şi cu înclinaţii anormale! Asta spun judecătorii de la Tribunalul Bucureşti, care au decis să îl ţină în arest şi în următoarea lună, transmite România TV.

„Rezultă cu claritate că inculpatul este un individ extrem de periculos, capabil să comită agresiuni grave fără vreun motiv şi cu înclinaţii anormale, iar lăsarea acestuia în libertate ar prezenta pericol concret, prin crearea unui sentiment de insecuritate”, se arată în motivarea Tribunalului Bucureşti.

 Nicolae Vlad este suspect de tri crime, patru violuri si o tâlhărie. Acesta a fost lăsat timp de un an în libertate, deşi era cercetat în mai multe dosare. Vlad a fost arestat de abia după ce a ucis o tânără japoneză venită în România.