Criminalul studentei japoneze rămâne în arest. Magistraţii: "Are înclinaţii ANORMALE"

Publicat: Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 14:28 // Actualizat: Sâmbătă, 22 Septembrie 2012 15:01 // Sursa: RTV.net

Nicolae Vlad, ucigaşul tinerei japoneze Yurika Masuno, va fi reţinut în arest încă o lună, după ce Tribunalul Bucureşti a stabilit că acesta "este capabil să comită agresiuni grave fără vreun motiv şi cu înclinaţii anormale". Vlad este suspect că a comis trei crime şi patru violuri, dar a fost arestat abia în urma crimei comise în pădurea Otopeni.

Foto: mediafax

Criminalul japonezei, suspect de alte 2 omoruri, este un individ extrem de periculos şi cu înclinaţii anormale! Asta spun judecătorii de la Tribunalul Bucureşti, care au decis să îl ţină în arest şi în următoarea lună, transmite România TV.

"Rezultă cu claritate că inculpatul este un individ extrem de periculos, capabil să comită agresiuni grave fără vreun motiv şi cu înclinaţii anormale, iar lăsarea acestuia în libertate ar prezenta pericol concret, prin crearea unui sentiment de insecuritate", se arată în motivarea Tribunalului Bucureşti.

 Nicolae Vlad este suspect de tri crime, patru violuri si o tâlhărie. Acesta a fost lăsat timp de un an în libertate, deşi era cercetat în mai multe dosare. Vlad a fost arestat de abia după ce a ucis o tânără japoneză venită în România.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 sep 14:36
...Bucureşti a stabilit că acesta "este capabil să comită agresiuni grave fără vreun motiv şi cu înclinaţii Citește mai departe……Citeste mai mult Stire: *Criminalul...
1
EUR
4.7792
RON
18 Jan
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H