Crin Antonescu consideră că Victor Ponta are prima şansă la alegerile prezidenţiale

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, consideră că Victor Ponta are prima şansă la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

RomaniaTV.net
17 apr. 2014, 19:51
Crin Antonescu consideră că Victor Ponta are prima şansă la alegerile prezidenţiale

„Domnul respectiv (Victor Ponta, n.r.) are prima şansă. Eu am mai fost, am mai candidat o dată, eu sunt liber, (…) uneori în detrimentul şanselor mele. (…) Eu sunt realist, mă comport normal, vă spun că din multe motive, în acest moment, candidatul PSD Victor Ponta are prima şansă”, a declarat liderul PNL, citat de Agerpres.

Crin Antonescu consideră că principalul atu al lui Victor Ponta, „este aparatul politic care se numeşte PSD” şi care, „chiar dacă primeşte lovituri de imagine”, este în continuare foarte puternic.

„Pentru a fi preşedintele României, principalul său atu şi pentru care spun că are o şansă foarte importantă şi o spun de mult (…) este aparatul politic care se numeşte PSD. Aparat care chiar dacă primeşte lovituri de imagine (…) cu Justiţia, mai pierde un membru important, (…) aparat care este, din păcate spun eu, din păcate pentru România, din păcate pentru Victor Ponta, din păcate chiar şi pentru PSD, în continuare, în România lui 2014, foarte puternic”, a punctat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a explicat că PSD rămâne un partid puternic pentru că din România, în ultimii ani, nu au plecat oamenii din baza electorală a acestei formaţiuni, ci cei cu potenţial de libertate şi mai puţini manipulabili.

„Din punctul acesta de vedere, dominaţia PSD-ului pe stil vechi şi incapacitatea lui de a se schimba, că o maşină, câtă vreme rentează, chiar dacă nu arată bine, chiar dacă scoate zgomote ciudate, se deplasează oamenii cu ea şi atunci rămâne în continuare acest partid mare, cel mai mare din România”, a subliniat Crin Antonescu.

El a ţinut să adauge că PSD îi dă lui Victor Ponta ‘o mare şansă de a fi preşedinte, dar îi omoară orice şansă de a fi un preşedinte bun’.