Crin Antonescu: Declaraţia lui Voiculescu privind o apropiere între PNL şi Băsescu este profund NERUŞINATĂ

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat pentru "Gândul" că afirmaţiile făcute de preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu privind o apropiere între PNL şi Traian Băsescu reprezintă "o declaraţie profund neruşinată".

RomaniaTV.net
18 nov. 2013, 07:26
Crin Antonescu: Declaraţia lui Voiculescu privind o apropiere între PNL şi Băsescu este profund NERUŞINATĂ

„Declaraţia domnului Voiculescu, conform căreia PNL s-ar apropia şi i-ar zâmbi preşedintelui Traian Băsescu, este o declaraţie profund neruşinată. PNL a fost adversarul permanent şi radical şi va rămâne adversarul lui Traian Băsescu, al sistemului politic al lui Traian Băsescu până când acest sistem va fi eliminat. Nu am avut niciun moment o apropiere de Traian Băsescu, dimpotrivă tensiunile în interiorul USL, între PNL şi PSD, între mine şi Victor Ponta au fost generate de momentul coabitării, de momentul negocierii şefilor parchetelor cu Traian Băsescu şi nicidecum invers. De aceea, afirm că declaraţia privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu, coroborată cu declaraţia că PNL ar avea o atitudine imorală faţă de PSD din partea lui Voiculescu este o declaraţie profund neruşinată”, a afirmat Crin Antonescu.

Acesta a afirmat că nu l-ar deranja o apropiere între PSD şi PC, dar nu poate accepta să fie defăimat de către preşedintele fondator al PC. Antonescu a spus că Alianţa de Centru-Dreapta practic nu mai există, discuţiile în USL purtându-le cu preşedintele PSD, Victor Ponta. „Atâta vreme cât domnul Daniel Constantin s-a comportat în tot acest timp ca un subordonat al lui Victor Ponta am preferat să port toate discuţiile politice cu Victor Ponta”, a mai spus Crin Antonescu