Crin Antonescu, declaraţie-bombă despre întoarcerea în PNL: Răspunsul e scurt şi categoric. Nu mi s-a făcut vreo propunere – EXCLUSIV!

Crin Antonescu a explicat în exclusivitate, la România TV, faptul că nu are de gând să se întoarcă în PNL, iar dacă se va răzgândi va face personal anunţul.

19 iul. 2021, 20:17
Crin Antonescu, declaraţie-bombă despre întoarcerea în PNL: Răspunsul e scurt şi categoric. Nu mi s-a făcut vreo propunere – EXCLUSIV!

Crin Antonescu, declaraţie-bombă despre întoarcerea în PNL. Fostul lider al partidului spune de asemenea că nu a primit vreo propunere din partea vreunui membru lideral.

Crin Antonescu, declaraţie-bombă despre întoarcerea în PNL: Răspunsul e scurt şi categoric

„Răspunsul scurt e nu. E scurt şi categoric. Am ţinut să răspund invitaţiei dumneavoastră în speranţa de a clarifica un lucru pe care îl afirm a nu ştiu câta oară şi să le spun celor care ne urmăresc cum stau lucrurile. Dacă vreodată am vreun demers de natură politică sau orice altă natură o voi anunţa eu. Nu prin zvonistică. Deci nu. Înţeleg că de data aceasta micuţa furtună s-a stârnit de la un articol de la care se vehicula o ipoteză. Nu am nici cea mai mică intenţie de a candida la preşedinţia partidului. Nu e cazul, nu am niciun fel de intenţie, să mai precizez ceva. Nu mi s-a făcut vreo propunere în acest sens.

Cu precizarea că eu nu sunt în această luptă implicat. Fac următoarea consideraţie însă. Am sentimentul că se dramatizează excesiv şi participanţi la această cursă şi întâmplarea în sine. Se leaga atât de mult soarta partidului de soarta indivdului. Liderii sunt trecători, partidele, trecătoare şi ele, sunt ceva mai durabile. Lucrurile sunt simple pentru mine. Există nişte criterii, nişte obiective, există şansa liderului. Ai ratat, laşi şansa altuia. Am făcut şi eu.”, a spus Crin Antonescu.

„Revenirea lui Crin Antonescu ar putea însemna reinventarea liberalilor şi stingerea conflictelor care, aşa cum se vede, au scindat puternic partidul în interior pînă la riscul de fractură, după alegerile din septembrie de la PNL. Într-un plan ideal, el ar putea fi candidatul-surpriză la aceste alegeri, care ar împăca ambele tabere şi ar salva partidul, acum strîns legat de riscurile guvernării şi de ambiţiile politice ale preşedintelui Klaus Iohannis şi ale unor lideri care riscă să-l macine încet şi sigur.”, a spus jurnalistul Marius Oprea, în urmă cu doar câteva ore.

Citeşte şi: Ludovic Orban, noi săgeţi către Florin Cîţu: „Sunt unii care se proclamă mai nou campioni ai luptei împotriva PSD. Eu am participat la toate bătăliile cu hidra comunistă”