Ludovic Orban, noi săgeţi către Florin Cîţu: „Sunt unii care se proclamă mai nou campioni ai luptei împotriva PSD. Eu am participat la toate bătăliile cu hidra comunistă”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu a ratat ocazia de a-l ataca din nou pe Florin Cîţu, principalul său adversar în cursa pentru şefia partidului. Prezent la alegerile din cadrul filialei PNL Sector 3, liderul liberal a ironizat afirmaţiile premierului care a susţinut că este cel mai mare adversar al PSD.

07 iul. 2021, 23:42
Ludovic Orban, noi săgeţi către Florin Cîţu: „Sunt unii care se proclamă mai nou campioni ai luptei împotriva PSD. Eu am participat la toate bătăliile cu hidra comunistă”
FOTO: MEDIAFAX FOTO

Ludovic Orban l-a criticat pe premierul Florin Cîţu care a surprins după ce a declarat vehement că nu face „niciodată o alianţă cu PSD”.

„Sunt unii care se proclamă mai nou campioni ai luptei împotriva PSD. Eu nu proclam acest lucru, dar (…) am participat la toate bătăliile cu hidra comunistă care s-a travestit sub diferite nume de-a lungul ultimilor 30 de ani.

Am fost un luptător în prima linie chiar şi atunci când unii dintre colegii mei făceau blaturi cu PSD. Vă garantez că PNL rămâe principalul adversar al PSD şi al modului distructiv în care PSD afectează România”, a declarat Ludovic Orban, conform News.ro.

Liderul liberal, Ludovic Orban, a participat miercuri seara, la alegerile din cadrul filialei PNL Sector 3. În discursul său s-a referit la momentul când a fost îmbrâncit la alegerile din cadrul filialei Sector 4.

„N-am stat bine niciodată în relaţia cu şefii, că nu mi-a plăcut niciodată să fiu ţuţăr. La un Congres din 2010 care a fost făcut să mă elimine pe mine şi pe Călin Popescu Tăriceanu din conducerea partidului i-am atras atenţia lui Crin Antonescu să nu-şi construiască o Gardă Pretoriană, pentru că (…) până la urmă, Garda Pretoriană a ajuns să omoare împăraţi şi să pună împăraţi”, a mai precizat Ludovic Orban.

Citeşte şi: Ludovic Orban, reacţie după ce a fost îmbrâncit: De când sunt eu în PNL n-am văzut bodyguarzi care să fie implicaţi

Reacţia lui Ludovic Orban vine în contextul în care Florin Cîţu a declarat că schimbarea conducerii în PNL este necesară, în condiţiile în care în 2024 patru rânduri de alegeri, iar „inamicul este PSD”.

„Aceste alegeri nu sunt nici despre persoana mea şi nici despre ceilalţi contracandidaţi. Sunt despre rolul pe care îl va juca PNL pe scena politică în viitor. Deşi pare departe, urmează în 2024 patru rânduri de alegeri. Inamicul nostru este PSD. De aceea sunt cel mai bun om care ar putea să ducă această luptă.

Aş putea să mă gândesc să-mi dau jos propriul Guvernul ca după aceea să fac o alianţă cu PSD? Niciodată nu voi face aşa ceva! Sunt un liberal convins şi voi merge până la capăt cu principiile liberale. Niciodată nu vom face alianţă cu PSD!”, a declarat Florin Cîţu, la Suceava.

Citeşte şi: Florin Cîţu turează motoarele pentru congresul PNL. „Niciodată nu vom face alianţă cu PSD! Dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare”