Crin Antonescu: Eu demisionez de la şefia Senatului VIDEO

Publicat: Marţi, 04 Martie 2014 17:13 // Actualizat: Marţi, 04 Martie 2014 18:00 // Sursa: romaniatv.net

Crin Antonescu a anunţat, în plenul reunit al Parlamentului, că renunţă la preşedinţia Senatului. Imediat după anunţ, parlamentarii liberali au scandat repetat "Demisia", la adresa premierului Victor Ponta. Preşedintele PNL a părăsit prezidiul şi a luat loc în băncile ocupate de parlamentarii liberali. 

Demisia a fost provocată de o remarcă a premierului Victor Ponta care a spus că "Nu mă veţi vedea anunţând că demisionez fără să o fac". Imediat, Antonescu a plecat de la prezidiu la microfon pentru a-i da dreptul la replică, în pofida încercării preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care a vrut să-l împiedice să ia cuvântul. 

 

Anterior, într-o intervenție de la tribună, Antonescu îi ceruse premierului Victor Ponta să demisioneze împreună ca semn că USL nu mai există.

"Domnule prim-ministru Victor Ponta dvs vedeţi în prezenţa mea în fruntea Senatului semnul că USL nu mai există. Vă spune eu: USL nu mai există! Aveţi curaj ca să ne convingem amândoi să demisionăm acum din funcţiile pe care le-am obţinut ca USL? Suntem aici, în plenul Parlamentului, e toată lumea, aveţi consilierii, avem presa, eu demisionez frumos de la şefia Senatului pe care mi-a dat-o USL, dvs. din funcţia de prim-ministru pe care v-a dat-o USL", a declarat Antonescu, de la pupitrul Parlamentului. 

Antonescu a continuat: "Nu ştiu răspunsul. Nu facem asta, nu aveţi acest curaj. Dintr-un simplu motiv, nu din cauză că trebuie să treceţi pe la Cotroceni, că aţi mai trecut, nu-i vorbă, ci pentru că, îmi pare rău să spun, dar e adevărat: Eu dacă nu mai sunt preşedintele Senatului, sunt acelaşi, ba am chiar mâinile mai libere. Dumneavoastră, dacă nu mai sunteţi prim-ministru, nu mai sunteţi nimic".

Parlamentarii din băncile puterii au început să scandeze "Demisia! Demisia!". Antonescu a aşteptat să se mai potolească larma şi apoi le-a spus parlamentarilor USD: "Despre asta era vorba! Eu demisionez din funcţia de preşedinte al Senatului".

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Crin Antonescu Crin Antonescu demisie Senat Crin Antonescu demisioneaza Senat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 mar 19:38
Răspunde | Votează email 0 email
Augustin Viorel
Gestul unui circar ! Tot timpul asta a fost profesorasul ! Somnorici nu si-a asumat nici o raspundere in functia de presedinte al senatului ! In afara de a vorbi la misto ca mentorul lui Basescu nu stie nimic. Chiulul si somnul sunt calitatile lui Crinut !
04 mar 18:49
...“Despre asta era vorba! Eu demisionez din funcţia de preşedinte al Senatului”. Sursa: Romaniatv Video: Crin antonescu a anuntat demisia de la sefia Senatului Romaniei ...
04 mar 18:40
...“Despre asta era vorba! Eu demisionez din funcţia de preşedinte al Senatului”. Source Article from http://www.romaniatv.net/crin-antonescu-demisioneaza-din-functia-de-presedinte-al-senatului_130346.htmlCrin Antonescu: Eu demisionez de la şefia Senatului VIDEO Sursa: ...
04 mar 18:34
...Senatului. Imediat după anunţ, parlamentarii liberali au scandat repetat “Demisia”, la adresa premierului Victor Ponta. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Crin Antonescu: Eu demisionez de la şefia Senatului VIDEO la ...
04 mar 18:11
...rămână și fără bruma de partid care i-a rămas la dispoziție, tare dispusă a trece la putere. UPDATE: Crin joacă extrem de tare în Opoziție. Puterea-l încurca 1...
1
EUR
4.7792
RON
18 Jan
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H