Crin Antonescu, despre fundaţia lui Victor Ponta: Nu sunt interesat să mă înscriu

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat că nu este interesat să se înscrie în fundația Black Sea Regional Project, înființată de Victor Ponta, dar a spus despre fostul său coleg de la USL că este un om "foarte inteligent".

08 ian. 2016, 09:30
Crin Antonescu, despre fundaţia lui Victor Ponta: Nu sunt interesat să mă înscriu

Întrebat dacă a mai vorbit cu Victor Ponta și dacă vrea să se înscrie în fundația lui, Antonescu a răspuns că nu este interesat.

„Nu, nu am mai vorbit, nu m-a întrebat. Nu m-a întrebat acest lucru pentru că domnul Ponta are destule alte defecte, dar este un om foarte inteligent. Putea să fie o dovadă de exclusivă amabilitate. Mă rog, ştia şi dânsul răspunsul. I-aş fi răspuns că nu sunt interesat de acest tip de fundaţie, în orice caz”, a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a precizat că nu ştie dacă fostul premier ar putea să revină pe scena politică.

„Cred că până la urmă, oricine, în chip teoretic, poate să revină. Domnul Ponta este încă tânăr, dar nu am habar nici dacă vrea, nici dacă ar putea”, a adăugat fostul preşedinte PNL la Antena 3.

Citeşte şi: VICTOR PONTA, un nou proiect. Fostul premier îşi lansează o fundaţie. Cum se va numi şi cine îi este alături

Victor Ponta îşi va lansa săptămâna viitoare o fundaţie pe care a înfiinţat-o alături de alte nume din politică, spun surse apropiate de fostul premier, citate de România TV. Fundația pe care fostul premier o va lansa pe 14 ianuarie se va numi Black Sea Regional Project.

Potrivit unor surse politice, citate de România TV, Victor Ponta a înfiinţat o fundaţie, împreună cu fostul ministru Nicolae Bănicioiu, dar şi cu liderul ALDE Daniel Constantin.

Fundaţia, în care se vor mai regăsi şi alţi membri PSD, va fi lansată, oficial, pe 14 ianuarie. Planurile pentru fundaţie au fost discutate şi cu foştii săi miniştri la finalul anului trecut, cu care Ponta a avut o întâlnire secretă.