VICTOR PONTA, un nou proiect. Fostul premier îşi lansează o fundaţie. Cum se va numi şi cine îi este alături

Victor Ponta îşi va lansa săptămâna viitoare o fundaţie pe care a înfiinţat-o alături de alte nume din politică, spun surse apropiate de fostul premier, citate de România TV. Fundația pe care fostul premier o va lansa pe 14 ianuarie se va numi Black Sea Regional Project.

06 ian. 2016, 15:37
VICTOR PONTA, un nou proiect. Fostul premier îşi lansează o fundaţie. Cum se va numi şi cine îi este alături

La doar două luni de la plecarea de la Palatul Victoria, Victor Ponta revine în forţă.

Potrivit unor surse politice, citate de România TV, Victor Ponta a înfiinţat o fundaţie, împreună cu fostul ministru Nicolae Bănicioiu, dar şi cu liderul ALDE Daniel Constantin.

Fundaţia, în care se vor mai regăsi şi alţi membri PSD, va fi lansată, oficial, pe 14 ianuarie. Planurile pentru fundaţie au fost discutate şi cu foştii săi miniştri la finalul anului trecut, cu care Ponta a avut o întâlnire secretă, mai precizează România TV.

Pe de altă parte, planurile politice pe termen lung ale fostului premier implică o nouă candidatură la alegerile din acest an.

Nu în ultimul rând, apropierea dintre Victor Ponta şi Calin Popescu Tariceanu si  Daniel Constantin, vechi parteneri din coalitia de guvernare, a dat naştere unor discuţii privind varianta unei constructii politice alaturi de ALDE.

CITEŞTE ŞI  Teodor Meleşcanu s-a înscris în ALDE