Crin Antonescu îi cântă în strună lui Traian Băsescu. Vezi ce le dă de gol prietenia

Crin Antonescu face echipă cu Traian Băsescu. Liderul PNL s-a întâlnit de două ori cu şeful statului în ultima perioadă, după cum chiar el recunoaşte. Mai mult, purtătorul de cuvânt al PNL anunță că Antonescu îi recomandă demisia ministrului Muncii, la o zi după ce Băsescu a cerut remanierea Marianei Câmpeanu din Guvernul Ponta.

21 feb. 2014, 10:10
Crin Antonescu îi cântă în strună lui Traian Băsescu. Vezi ce le dă de gol prietenia

Însuşi preşedintele Partidului Liberal a recunoscut că s-a întânit cu Traian Băsescu de două ori, în afara acelor întâlniri pentru învestirea unor miniştrii, să se consulte pe diverse probleme, în special de politică externă, informează România TV.

Citeşte şi Crin Antonescu: Nu mai cred în viitorul USL

Spre exemplu, la finalul anului trecut, înaintea vizitei pe care Crin Antonescu a făcut-o în Republica Moldova, s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu, iar rezultatele acestei întâlniri s-a văzut şi în discursul pe care Crin Antonescu l-a ţinut la moldoveni.

Citeşte şi Ponta: Antonescu a decis să candideze la prezidenţiale fără a-şi asuma responsabilitatea guvernării VIDEO

A transmis aceleaşi mesaje ca şi Traian Băsescu, inclusiv în ceea ce priveşte unirea României cu Republica Moldova. În timp ce premierul Victor Ponta îi cerea preşedintelui să nu mai facă declaraţii pe acest subiect, Crin Antonescu spunea că Unirea este o dorinţă a ambelor ţări de pe maluruile Prutului.

Apropierea dintre Crina Antonescu şi Traian Băsescu s-a văzut şi în apariţiile televizate ale celor doi. Într-un studiu făcut de Inpolitics, Crin Antonescu şi Traian Băsescu şi-au coordonat atacurile la Victor Ponta, în timp ce premierul s-a axat pe atacuri la adresa preşedintelui şi mai puţin pe atacuri la colegul din USL.