Crin Antonescu: Nu avem pe agendă un dialog cu PMP. Elena Udrea este un personaj de presă VIDEO

Președintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că liberalii nu au pe agendă negocieri cu PMP și  nu are ce negocia cu Elena Udrea, pentru că este doar "un personaj de presă", neavând o calitate oficială în PMP.

RomaniaTV.net
28 mai 2014, 14:42
Crin Antonescu: Nu avem pe agendă un dialog cu PMP. Elena Udrea este un personaj de presă VIDEO

„Nu avem pe agendă un dialog cu Partidul Mişcarea Populară. (…) Elena Udrea este un personaj de presă, nu are o calitate oficială. Dacă vreţi să mă întrebaţi de PMP, preşedintele partidului este domnul Tomac şi nu exclud şi nu includ (o discuţie – n.r.). Noi suntem un partid politic care are posibilităţile legale de a acţiona. Putem să discutăm, dacă există subiecte şi cu PSD, cu care suntem într-o bătălie politică, un anumit subiect”, a declarat Antonescu.

Antonescu a precizat totodată că nu s-a propus votarea unei rezoluţii împotriva colaborării liberalilor cu preşedintele Traian Băsescu.

Cu ce MANDAT merge Crin Antonescu la negocierile cu PDL

‘Nimeni nu a cerut în Delegaţia Permanentă, sunt 200 de martori, o astfel de rezoluţie. Mie mi s-ar părea caraghioasă. Eu nu dau rezoluţii pentru nu ştiu care domn care (…) repetă papagaliceşte aceeaşi minciună, că noi colaborăm cu Traian Băsescu. Toată lumea care a urmărit poziţiile publice ale mele, ale celorlalţi liberali reprezentativi a văzut că nu s-a pus nici măcar o secundă în discuţie poziţia noastră faţă de Traian Băsescu. Nu ne-am apucat să colaborăm cu Traian Băsescu decât în capul unor oameni care sunt plătiţi să se prefacă a le trece asta prin cap şi ca atare nu avem de ce să dăm o rezoluţie de necolaborare cu Traian Băsescu’, a declarat Antonescu, citat de Agerpres.

Udrea: Niciun candidat al dreptei nu poate ajunge preşedinte fără electoratul lui Traian Băsescu