Crin Antonescu: Nu vrem să rupem USL şi Guvernul

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că liberalii nu-şi doresc ruperea USL şi a Guvernului.

23 feb. 2014, 18:45
Crin Antonescu: Nu vrem să rupem USL şi Guvernul

Am dat toate semnele că, în ciuda campaniei care s-a dezlănţuit şi se înteţeşte în anumite zone, noi nu vrem să rupem USL, acest Guvern. Noi vrem ca acest Guvern să funcţioneze normal„, a spus Antonescu.

El a precizat că, dacă nu primeşte un răspuns de la premierul Victor Ponta până luni, miniştrii liberali vor demisiona.

În acest sens, liderul PNL a spus că marţi seară va fi convocată Delegaţia Permanentă a liberalilor.

CITEŞTE ŞI Crin Antonescu: „Delegaţia permanentă PNL va fi convocată marţi, dacă nu primesc un răspuns din partea PSD”

Liderul liberal a făcut, duminică, o serie de declaraţii războinice despre colaborarea din interiorul USL şi a precizat că a făcut o ultimă concesie social-democraţilor, renunţând la a mai cere dizolvarea USD, coaliţie făcută de PSD, PC şi UNPR în vedere alegerilor europarlamentare.

Toto duminică, la Deva, Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat duminică un atac dur la adresa politicilor adoptate de către Victor Ponta în calitate de prim-ministru. Ţinte ale criticilor lui Antonescu au fost relaţia Guvernului cu Parlamentului, amânarea unor măsuri economice, numirea procurorilor-şefi, politica externă şi acordarea banilor publici pe criterii clientelare.

VEZI ŞI Crin Antonescu: Unii miniştri liberali se comportau ca nişte executanţi ai ordinelor primului-ministru