Antonescu, despre remanieri: Dacă vor fi schimbări, premierul va fi pus la curent VIDEO

Crin Antonescu a declarat că nu există niciun război, nicio bătălie în cadrul PNL şi că orice decizie privind o eventuală remaniere se va lua cu calm, liniştit. Preşedintele PNL a mai spus că deciziile care se vor lua vineri, la Delegaţia Permanentă a partidului, vor fi transmise premierului dacă acestea au legătură cu Guvernul.

06 feb. 2014, 14:06
Antonescu, despre remanieri: Dacă vor fi schimbări, premierul va fi pus la curent VIDEO

„Văd o mare agitaţie jurnalistică fără precedent, pe care pot să o înţeleg până la un punct, în legătură cu care doresc să fac câteva precizări: în PNL nu este niciun fel de bătălie, de agitaţie, de conflict. PNL, ca toate celelalte partide, presupun, se organizează la începutul unui an extrem de important din toate punctele de vedere, inclusiv electoral. Avem o Delegaţie Permanentă care va avea loc mâine, Biroul Politic şi Delegaţie Permanentă, în care se vor discuta foarte multe lucruri, de la activitatea miniştrilor, până la perspectivele, obiectivele şi, acolo unde este cazul, mutările pentru perioada următoare. Vom discuta, vom lua decizii în această privinţă fără niciun fel de război. Toată lumea în PNL are aceleaşi obiective, acelaşi program, suntem o echipă care are poziţii prin anumiţi reprezentanţi ai ei în Guvern, o anumită pondere în Parlament, o reprezentare la nivelul USL. Toate aceste lucruri trebuie armonizate adăugând şi măsurile de organizare care se vor lua pentru alegerile europarlamentare. Se vor lua decizii mâine”, a precizat Crin Antonescu, la Palatul Parlamentului, la finalul întrevederii cu premierul Victor Ponta.

Antonescu a subliniat că deciziile care se vor lua vineri, în măsura în care ele vor privi Guvernul, vor fi comunicate premierului Ponta.

Liderul PNL a refuzat să facă vreo nominalizare, să spună dacă vor fi remaniaţi miniştri şi care vor fi înlocuitorii acestora. Totuşi, întrebat despre o posibilă apropiere între Sorin Frunzăverde şi PDL, el a respins răspicat un astfel de fapt.

„Am avut deja o discuţie cu premierul, deciziile şi comentariile vor avea loc mâine. Am convenit să nu discutăm acum despre ce vom decide mâine. N-am vorbit despre nici un nume, nici despre Sorin Frunzăverde, iar orice apropiere a lui Frunzăverde de PDL sau Băsescu este aberantă. Toată lumea ştie cum a fost despărţirea acestuia de PDL, iar el e un lider marcant al PNL”, a încheiat Antonescu.

VEZI SI: Chiţoiu: Nu cred că voi fi remaniat. DEMISIA e o posibilitate, răspund mâine