Crin Antonescu vrea să-i demită pe miniştrii lăudaţi de Victor Ponta

Crin Antonescu intenţionează să ceară, în şedinţa PNL, demisia mai multor miniştri. Astfel, pe lista neagră a liderului liberal se află trei miniştri: Daniel Chiţoiu (ministrul Finanţelor), Eugen Nicolăescu (ministrul Sănătăţii) şi Mariana Câmpeanu (ministrul Muncii).

RomaniaTV.net
06 feb. 2014, 13:39
Crin Antonescu vrea să-i demită pe miniştrii lăudaţi de Victor Ponta

Potrivit unor surse citate de România TV, Crin Antonescu doreşte să-i ceară demisia lui Chiţoiu, acuzând o apropiere prea mare a acestuia faţă de PSD. În urmă cu trei zile, Ponta a declarat că este foarte mulţumit de activitatea ministrului Finanţelor, în ciuda scandalului în care este implicată soţia acestuia, Laura Chiţoiu, director în cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară. Ea este anchetată de procurori pentru abuz în serviciu. Laura Chiţoiu este acuzată că ar fi „aranjat” un concurs, pentru ca prietena unei cunoştinţe să fie numită director la compania de asigurări Carpatica.

Nu este singurul ministru care a primit aprecieri pozitive de la premier. Recent, un alt nume din listă, Mariana Câmpeanu, a fost lăudată de premier pentru activitatea sala conducerea Ministerului Muncii.

Victor Ponta a afirmat că Ministerul Muncii este cel mai greu portofoliu din tot guvernul, întrucât include pensii, salarii, şomaj şi alte activităţi sociale. În ciuda sarcinii dificile, Mariana Câmpeanu şi-a făcut datoria pe deplin, a spus Ponta, lucru pentru care merită felicitări. La rândul ei, Mariana Câmpeanu, emoţionată, a recunoscut că este prima dată când acest minister, condus de ea, primeşte laude.

VEZI SI:

Lupte în PNL pentru demiterea lui Daniel Chiţoiu! Antonescu cere demisia, tabere puternice se opun