Crin Antonescu: Premierul Victor Ponta a vorbit în numele procurorului general, ceea ce este inacceptabil

Premierul Victor Ponta a vorbit în numele procurorului general, ceea ce este inacceptabil, a declarat vineri preşedintele PNL, Crin Antonescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

04 oct. 2013, 10:20
Crin Antonescu: Premierul Victor Ponta a vorbit în numele procurorului general, ceea ce este inacceptabil

„Şeful Executivului, dl. Victor Ponta, a vorbit în numele procurorului general, a explicat de ce a fost schimbat, cum era băsist, cum a făcut dosare politice şi cum domniile lor, nu ştiu exact cine, nu mai ţin băsişti în funcţie. Este inacceptabil, primul-ministru, prin atribuţiile Constituţionale, nu poate şi nu are nevoie nici să dea explicaţii, nici să dea mesaje în numele procurorului general. Şeful statului nu se lasă mai prejos”, a declarat Antonescu într-o conferinţă de presă.

Declaraţiile lui Crin Antonescu vin ca urmare acuzaţiei lui Traian Băsescu asupra premierului Victor Ponta în cazul procurorului Lucian Papici. Şeful statului l-a acuzat pe Victor Ponta că „ar fi intrat cu bocancii în justiţie” prin revocarea procurorului Lucian Papici, cel care a instrumentat dosarul fraudării referendumului de către vicepremierul PSD Liviu Dragnea.

 

VEZI ŞI:

Ponta: Iliescu are dreptate. Nu trebuia să vorbesc despre un procuror. Conflictul meu e cu Băsescu