Crin Antonescu: Scrisoarea deschisă a lui Tăriceanu este penibilă. Face doar ce-l pune PSD să facă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, la Bistriţa, că cea de-a doua scrisoare deschisă trimisă de Călin Popescu Tăriceanu foştilor săi colegi de partid, prin care cere organizarea unui congres extraordinar după 25 mai şi refacerea USL, este una 'penibilă', relatează Agerpres.

RomaniaTV.net
08 mai 2014, 19:54
Crin Antonescu: Scrisoarea deschisă a lui Tăriceanu este penibilă. Face doar ce-l pune PSD să facă

‘Cine e domnul? (…) Pe mine şi pe noi ca partid nu ne interesează activitatea domnului Tăriceanu, pentru că nu avem nicio legătură cu ea. Nu mai e în PNL, nu e într-un alt partid, mandatat de alt partid să poarte vreo discuţie cu noi, chiar nu ne interesează. Noi – parlamentarii şi partidul – primim scrisori de la tot felul de oameni, unele foarte serioase, unele chiar cu probleme grave ale oamenilor; altele, destul de trăznite, adică expresia ‘mare e grădina lui Dumnezeu’ e acoperită. Aceasta este una dintre cele penibile’, a spus Antonescu.

Liderul liberal consideră că Tăriceanu face ‘doar ceea ce îl pune PSD să facă’, iar în ceea ce priveşte organizarea unui congres al PNL, acesta afirmă că decizia aparţine partidului, şi nu PSD.

‘Domnul Tăriceanu nu face decât ceea ce îl pune PSD să facă. Hai să vorbim despre PSD, despre stăpân, nu despre domnul Tăriceanu. Domnul Dragnea văd că vorbeşte despre congresul pe care urmează să îl avem noi. Este un bun organizator, numai că este un bun organizator de congrese pesediste. Noi, când vom face vreun congres, îl vom face după alte reguli şi în alt stil. Dacă şi când o să facem noi un congres este strict decizia noastră şi nerăbdarea, febrilitatea, chiar aş spune nervozitatea cu care şi domnii pesedişti, şi cei de prin curte vorbesc despre şi aşteaptă un congres al PNL pentru noi este aproape comică’, a mai spus Antonescu.

Crin Antonescu a adăugat că astfel de congrese extraordinare ale PNL erau cerute şi de ‘propaganda băsistă’.