Antonescu: România e condusă de doi comunişti, Traian Băsescu şi Emil Boc

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi, la Bistriţa, că România este condusă "de doi comunişti", referindu-se la preşedintele statului, Traian Băsescu, şi la premierul Emil Boc, potrivit Mediafax. Antonescu a spus că Ion Iliescu nu mai conduce demult România.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 17:11
Antonescu: România e condusă de doi comunişti, Traian Băsescu şi Emil Boc

Crin Antonescu a spus că meritul pentru construcţia creată de partidele de opoziţie PSD, PNL şi PC, pentru faptul că aceasta ‘s-a născut, a crescut şi trăieşte’ îi revine ‘în întregime’ lui Traian Băsescu. Co-preşedintele USL recunoaşte că Uniunea traversează un moment ‘complicat’, deoarece ea este atacată intens de putere.

Liderul PNL a adăugat că Ion Iliescu e „retras”, iar ţara e condusă de doi „comunişti”, Emil Boc şi Traian Băsescu.

Dacă vreţi să zicem aşa, Ion Iliescu e retras, e într-o poziţie de onoare, participă la nişte întâlniri ale PSD, spune lucruri corecte. Ce spune astăzi Ion Iliescu este corect de la cap la coadă, adică vorbeşte despre separaţia puterilor în stat, despre echilibrul parlamentar, despre democraţie, iar România, stimate domn, e singura ţară din Europa care e condusă de doi comunişti, Traian Băsescu şi Emil Boc. Ion Iliescu nu mai conduce demult România„, a declarat Crin Antonescu.