Crin Antonescu: Nu mai este niciun dubiu. Premierul României va fi Victor Ponta

Preşedintele PNL Crin Antonescu le-a mulţumit, duminică seară, după închiderea urnelor, "celor care au dat votul lor USL". Oficialul a mai spus că votul românilor "îi ia dreptul lui Traian Băsescu de a se mai juca cu destinul lor".

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 19:13
Crin Antonescu: Nu mai este niciun dubiu. Premierul României va fi Victor Ponta

„Le mulţumesc celor care au dat votul lor USL. Vă mulţumim şi vă spunem că fără dumneavoastră nu am fi existat. USL nu ar fi rezistat. Anul 2012 este anul victoriei. Este victoria dumneavoastră, o victorie obţinută greu, cu tenacitate”, a declarat Crin Antonescu.

„Votul de astăzi înseamnă nu doar victoria unei formaţiuni, e cel mai mare scor politic pe care o alianţa l-a obtinut din ’90 şi până azi, e victoria împotriva regimului Băsescu, este sentinţa dreaptă, definitivă, ireconciliabilă, pe care aţi dat-o regimului Băsescu”, a mai spus liderul liberal.

El a mulţumit votanţilor USL pentru sprijin. Liderul PNL a mai spus că „nu mai este niciun dubiu că premierul României va fi Victor Ponta”.

Îl salut la Târgu Jiu pe actualul şi pe viitorul premier Victor Ponta. Nu mai este niciun dubiu: premierul României va fi Victor Ponta„, a declarat Antonescu.

Crin Antonescu a făcut declaraţiile după anunţarea exit-poll-urilor, care arată că USL a câştigat alegerile parlamentare. Potrivit rezultatelor parţiale ale sondajului la urne prezentat de România TV, USL a obţinut 57% din voturile românilor care au ieşit la vot.